takis Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2006 Μπορεί κάποιος να μου συστήσει μερικά καλά' date=' χαρακτηριστικά κομμάτια του Johnson; [/quote'] καυλιαρη μου ακου τους εξης δισκους:venus isle και το ah via musicom και θα βρεις ωραια πραγματα...βεβαια ειναι πολυ 80ies καταστασεις αλλα θα ακουσεις μερικα ωραια πραγματα :wink:
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2006 Μπορεί κάποιος να μου συστήσει μερικά καλά' date=' χαρακτηριστικά κομμάτια του Johnson; [/quote'] καυλιαρη μου ακου τους εξης δισκους:venus isle και το ah via musicom και θα βρεις ωραια πραγματα...βεβαια ειναι πολυ 80ies καταστασεις αλλα θα ακουσεις μερικα ωραια πραγματα :wink: Antouan Νο 2;;; :lol: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted...
takis Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2006 ασε με εχει κολλησει το μωρο μου(μωρο μου=antouan) και λεω και εγω τα ιδια... :lol: :lol:
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2006 Με 20 ευρώ την ώρα σας κρατάω φανάρι :lol: :lol: Με 10 ευρώ την ώρα να ακούω κιόλας :lol: :lol: :lol: Τζάμπα με αφήνετε να τραβάω και πουλάω το video στο noiz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παρεπιπτόντως εμένα μου άρεσαν και απο το Βloom κανα 2 κομμάτια που άκουσα πιο μοντερνιά! You are wrong f**ked and overatted...
gangster Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2006 Το μπάσσο το δοκίμασες;;; :lol: :wink: Είναι μέσα στα σχέδια μου, όοοταν μου περισέψουν τίποτα χρήματα. 8) Τάκη, αγορόρε, με τρομάζεις! :D one colour: black - and shades of grey
fusionakis Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2010 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2010 Απελπιστικά μοναδικός και απλησίαστος... Eric Johnson - Zenland - Austin City Limits 2000 YouTube - Broadcast Yourself.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση