Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2013 Moderator Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2013 Εγώ που είμαι ΗΔΗ star, μπορώ να συμμετάσχω ή υπάρχει ασυμβίβαστο; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
marathon Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2013 Εγώ που είμαι ΗΔΗ star, μπορώ να συμμετάσχω ή υπάρχει ασυμβίβαστο; Μην ασχοληθείς...ο διαγωνισμός είναι για ερασιτέχνες ;) ;D Ήδη έχω ξεκινήσει threads σε άλλα forum να με ψηφίσουν. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
pericles Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2013 @LK μενω αφωνος Λακη !!!!!!!!λιγοι εχουν το γνωθιν σ'αυτον οπως εσυ !! ;D ;D @ marathon επισης μενω αφωνος με την επαγγελματικη σιγουρια και ακριβεια που αποκαλυψες την '' κατευθυνση '' του Διαγωνισμου .Εμπαινε ;D ;D
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2013 Moderator Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2013 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
marathon Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2013 Εμπαινε ;D ;D TEΡΜΑ στους στημένους διαγωνισμούς...ΟΛΟΙ στο NOIZes from the Wood για να εκφράσουμε την αγανάκτησή μας...με ντεσιμπέλ ;D ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
haryy Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2013 H αίθουσα διεξαγωγής άλλαξε και θα γίνει στην "Νίκος Αναστόπουλος" http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio
pericles Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2013 @marathon ...καλα εσυ παραμπηκες αρχηγε ;D ;D ;D
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2013 Moderator Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2013 TEΡΜΑ στους στημένους διαγωνισμούς...ΟΛΟΙ στο NOIZes from the Wood για να εκφράσουμε την αγανάκτησή μας...με ντεσιμπέλ ;D ;D ;D Μπα... δεν νομίζω... Εξάλλου ο Νέστορας δεν φέρει την πεταλιέρα του, οπότε μάλλον την γλυτώσαμε ;D all this has happened before and will happen again
marathon Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2013 Εξάλλου ο Νέστορας δεν φέρει την πεταλιέρα του, είναι πρωταπριλιά σήμερα φίλος.... ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2013 Moderator Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2013 είναι πρωταπριλιά σήμερα φίλος.... ;) Πίστευε και μη ερεύνα βρε... Είναι σιγουράκι που σε λέω ;D all this has happened before and will happen again
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση