mamakin Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2013 Γεια χαρά, Ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος τα συγκεκριμένα πετάλια στον εξοπλισμό του και ποιες είναι οι εντυπώσεις που έχει αποκομίσει. Σκέφτομαι να προβώ στην αγορά ενός από τα δύο πετάλια.
Rene Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2013 Θα σου πω την γνώμη μου για το Wahcko με το οποίο έχω παίξει. Είναι κατά την γνώμη μου ένα καταπληκτικό pedal με πολύ ωραίο vintage ήχο και πολύ ευέλικτο λόγω του επιλογέα που έχει και αλλάζεις το sweep range. Και από εμφάνιση σκίζει ;D Αν δε λάτρευα την ευελιξία της πεταλιέρας μου σίγουρα θα ήταν από τα πετάλια που θα είχα ;) Νιώσε την δύναμη του Black Dragon
Kithagoras Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2013 Γεια χαρά, Ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος τα συγκεκριμένα πετάλια στον εξοπλισμό του και ποιες είναι οι εντυπώσεις που έχει αποκομίσει. Σκέφτομαι να προβώ στην αγορά ενός από τα δύο πετάλια. Γεια χαρα noiz-ιανοι και Noiz-ιανες τα ειχα και τα δυο πετάλια... Super vintage "shaft" thing wah wah πετάλια με υλικά High class παλιά και build like a tank κατασκευές! Το Blue ειν πολύ πιο φτηνό και έχει οτι ψάχνει κάποιος που θέλει να vintage-o-wah χρωματίσει το παίξιμό του... ΟΧΙ ΣΟΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ wAH...(Δεν παίζεις Zakk Wylde ή Arch Enemy) γΙΑ vIntage funk , blues , rock ειν μανούλα!
argytar Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2013 Έχω το blue και όταν το πρωτοδοκίμασα ο Ζάχος πέθανε στα γέλια με τη φάτσα μου όταν άκουσα τις μπάσες ρυθμίσεις. Ψάρωσα χοντρά!! Η τιμή του είναι ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΟΤΑΤΗ και ο ήχος για αυτό που έψαχνα ακαταμάχητος αλλά δεν παίζω και πολύ σύγχρονα πράματα ή τουλάχιστο με σύγχρονο ήχο και στα σόλο δεν έχω πρόβλημα να βγω μπροστα. Ο Αρχέλαος που τα φτιάχνει είναι και γαμώ τα παιδιά και μέλος του forum. Ένα ελάχιστο ηχητικό ντοκουμέντο φαίνεται στο παρακάτω βίντεο από το 3:09 και μετά Ίσως κάνω ένα review κάποια στιγμή με όλους τους ήχους του. ''It's dark and we're wearing sunglasses''
sotos9 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2013 Γεια χαρά, Ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος τα συγκεκριμένα πετάλια στον εξοπλισμό του και ποιες είναι οι εντυπώσεις που έχει αποκομίσει. Σκέφτομαι να προβώ στην αγορά ενός από τα δύο πετάλια. Eαν παιζεις modern rock το jam δεν σου κανει.. Το ειχα.. Εαν εισαι του clean-light drive(funkohendrix καταστασεις), ειναι μανα.. metal και φραπε!!!!
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2013 Έχω το blue και όταν το πρωτοδοκίμασα ο Ζάχος πέθανε στα γέλια με τη φάτσα μου όταν άκουσα τις μπάσες ρυθμίσεις. Ψάρωσα χοντρά!! Η τιμή του είναι ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΟΤΑΤΗ και ο ήχος για αυτό που έψαχνα ακαταμάχητος αλλά δεν παίζω και πολύ σύγχρονα πράματα ή τουλάχιστο με σύγχρονο ήχο και στα σόλο δεν έχω πρόβλημα να βγω μπροστα. Ο Αρχέλαος που τα φτιάχνει είναι και γαμώ τα παιδιά και μέλος του forum. +2112 ειναι το βασικο μου wah σε οτι παιζω. απο funkoblues μεχρι psychedelic/post πιανει με μεγαλη ανεση. απιστευτο ζεστο ηχο και πολυ ικανοποιητικο range. περα απο αυτα ο Αρχελαος ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ παιδι. εχουμε κατσει ωρες μαζι ψαχνοντας τι μου αρεσει για να το προσαρμωσει στα γουστα μου. στα κοντα ερχετε και κατι καινουργιο :) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
mamakin Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2013 OP Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2013 Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Μάλλον θα προτιμήσω τον Αρχέλαο που' ναι και γείτονας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση