gvour Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 Θα πω μονο τα παρακάτω : Δεν πολύγουστάρω τα τζαζ κομμάτια και τους παίχτες τους . Είστε επιδειξιες ρε ;D Απο όταν το άκουσα για πρώτη φορά ...το ακούω συνέχεια. Ποσο καλες ειναι τελικα αυτες οι "ανασκαφές" πόστ . Μπράβο στον μπυροφιουζιον Μπράβο και στον ανασκαφέα σωτηρουμπα :) Aυτο ειναι το κακο ρε Αντρικο με τον φουζιονα. Προσπαθουμε να τον κανουμε επιδειξια αλλα δε γινεται. ;D Απ'την αλλη ειναι τοσο καλος που και να θελει να κρυφτει δε γινεται. Που να ακουσεις ενα που γραφει τωρα.
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2013 OP Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2013 Παλικάρια Altone και RemaliFrank σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου. :) Απ'την αλλη ειναι τοσο καλος που και να θελει να κρυφτει δε γινεται. Ποιός? ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
TakisMasterKey Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2013 Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2013 Μπράβο φίλε! Και συναίσθημα και ατμόσφαιρα και "χάσιμο" ;)
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2013 OP Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2013 Και συναίσθημα και ατμόσφαιρα και "χάσιμο" ;) Να 'σαι καλά βρε Τάκη. Δεν ξέρω για τα άλλα, αλλά ένα "χάσιμο" το 'χω πάθει. ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
nasokosm Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2013 Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2013 Δεν ξέρω για τα άλλα, αλλά ένα "χάσιμο" το 'χω πάθει. ;D ;D ;D Που θα πας θα έρθεις στον ίσιο δρόμο 8) Εξη χορδές και ειναι πολλές
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2013 Ρε παιδιά χθές έγινα θείος. Η γυναίκα του αδερφού μου (έχει κατά διαβολική σύμπτωση το επώνυμο της πρώην συζύγου μου) έφερε στον κόσμο δύο δίδυμα κοριτσάκια . Είναι πανέμορφα. Οπότε αυτό το κομμάτι είναι ..... για όλα τα δίδυμα κοριτσάκια αυτά. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
nasokosm Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2013 Λες να γράφεις πιο πολλά κομάτια σαν ..θείος? Να σς ζήσουν :D Εξη χορδές και ειναι πολλές
messalion Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2013 Λες να γράφεις πιο πολλά κομάτια σαν ..θείος? Να σς ζήσουν :D Εγω δεν ξερω αλλα ευχομαι να παιζει πιο πολυ ;) Να σας ζησουν φιλε :D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση