Guru Alter Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2013 Guru Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2013 ;D ειμαι εκτος αθηνας κι εχασα τη μπαλα με τα νουμερα γιατι μπαινω απο το κινητο. Δικιο εχεις, εγω εχω το rc-300 (με το expression pedal και τα εφφε). Φοβερη ευχρηστια και δυνατοτητες, αλλα εχει ενα κομπρεσσαρισμα που με ενοχλει αρκετα (το οποιο δεν ειχαν τα μικρα πεταλακια rc-2 και rc-3 που ειχα πριν. YouTube | Instagram
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2013 Guru Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2013 Να σου πω την αλήθεια, δεν το έχω προσέξει αυτό που λες με το κομπρεσσάρισμα.
Tolis_Montana Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2015 Το gear μου Είναι fender stat custom 69 >peavey classic 30 > Boss Blues driver > looper(?)> ψηφιακός εγγραφέας , ψάχνω ενα looper με 2 pedal όπως το boss rc-30 μιας και εχω αδυναμία στα boss άλλα με ενδιαφέρει να περνάει το σήμα όσο ποιο καθαρό γίνεται στο Boss br 800, τι προτείνετε rc-30 ή κάτι άλλο; Μπάτζετ 250 ευρώ.
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2015 Guru Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2015 Δοκίμασε το RC-30.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση