babisgibson Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2013 μαγκες πρεπει να κανω μια αμεση αγορα οποτε χρειαζομαι τη βοη8εια σασ..εχω μια esp που εχει θεση σινγλ κοιλ για νεκ μαγνητη..οταν πρωτοαγοραστικε φορουσε hot rails..οταν τν πηρα φορουσε emg..ο duncan o jb (humbucker in single coil position) εχω μαθει πωσ ειναι επισησ καλοσ για μεταλ καταστασεισ..δεν ειναι κεραμικοσ οπωσ ο ραιλ αλλα εχει μεγαλυτερο output..εγω θελω να παιζω shredies -metal φαση...οποτε τι μου προτείνετε ??? η κιθαρα εχει αλντερ σωμα νεκ θρου/
gpiad Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2013 hot rails θα βαζα εγω αφου ειναι για τον λογο που ζητας,ο jb ειναι πιο χαλαρος
funkysoul Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2013 hot rails θα βαζα εγω αφου ειναι για τον λογο που ζητας,ο jb ειναι πιο χαλαρος +1 papa don't take no mess!!
Arael Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2013 Η Jackson SL3 που έχω φοράει Jeff Beck διπλό στο bridge και Hot rails στο neck. Επειδή έχω και Fender με JB και γω θα σου πρότεινα για μεταλ πράγματα πήγαινε για Hot rails. Ο Beck είναι κατεξοχήν ροκ μαγνήτης, κατά την προσωπική μου άποψη, απλά είναι πολύ ευέλικτος και αν έχεις και ανάλογα πετάλια, ενισχυτή κτλ μπορεί να σε καλύψει παντού. Αλλά για αυτό που θες μάλλον για Hot Rails είσαι. Yeah Babe!!!
ogunsoto9 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2013 Επειδη δεν καταλαβα καλα τον θες για τη neck ή για τη bridge θεση? Για neck θα σου λεγα να κοιταξεις και τον '59 και για bridge τον dimarzio dp187 (και οι 2 βγαινουν σε little buckers )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση