Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Εχω εναν orange th30 ο οποιος εχει line level fx loop (+4db). Επειδη δεν θελω να παω σε rack effects σκεφτομουν για 3-4 πεταλακια (delay, chorus, phase ισως και flanger) τα οποια εκτος απο instrument level να παιζουν και σε line level. Δοκιμασα πολλα πεταλακια και δυστυχως με ολα εχω volume drop. Ετσι ψαχνοντας βρηκα το παραπανω περιορισμο. Τοσο καιρο με τη g system δεν ειχα τετοιο θεμα και δεν το ειχα ψαξει.

Μετα απο μια ερευνα βρηκα τα εξης

Eventide

Tc timeprint series

Empress

Εκανα λοιπον μια ερωτηση στην tc για τα nova delay και modulation (μπας και συνδυασω chorus-flanger-phase σε ενα πεταλι) αλλα με εχουν συνδεσει με Καιρο και ελεγα μηπως καποιος ειτε τα εχει δοκιμασει σε σηριακη line level λουπα ειτε να τον κερασω καφεδακι και να τα φερει σπιτι να τα δοκιμασουμε.

Επισης αν ξερετε καποιο αλλο πεταλι που να παιζει σωστα πανω σε τετοια λουπα ευχαριστως να προτεινετε.Πριν τελικα αποφασισω ειτε για toneprint ειτε για eventide θα ηθελα απλα να εχω μια ολοκληρωμενη αποψη για το θεμα.

Rock'n Roll doesn't create psychos. It helps psychos to be more creative...

Δημοσιευμένο

Το tc nova repeater σιγουρα και δοκιμασμενα παιζει καλα μιας και εχει ειδικη εισοδο για χρηση σε λουπα.

Σε ενδιαφερει λογικα το πρωτο πεταλι που θα παρει το σχετικα hot σημα της λουπας σου.

Δημοσιευμένο

Δοκιμασμενο σε τι ειδους λουπα;-10 η +4db;

Απ´οτι διαβασα με ενδιαφερει και το output του πεταλιου γιατι το σημα αν δεν "βγει" οπως "μπει" θα ειναι παραμορφωμενο.

Δημοσιευμένο

Δοκιμασμενο σε τι ειδους λουπα;-10 η +4db;

Απ´οτι διαβασα με ενδιαφερει και το output του πεταλιου γιατι το σημα αν δεν "βγει" οπως "μπει" θα ειναι παραμορφωμενο.

+4

Αν δεν παραμορφωσει το σημα στην εισοδο (που με το repeater λεω οτι κατα 99% ΔΕΝ θα παραμορφωσει),δεν εχει κανεναν απολυτως λογο να βγει παραμορφωμενο στην εξοδο.

Αν εισαι Θεσσαλονικη μπορουμε να κανονισουμε να το τεσταρεις και στον ενισχυτη σου.

Δημοσιευμένο

Δυστυχως ειμαι Αθηνα...

Πες μου κατι ακομα.Εκτος απο το θεμα το παραμορφωμενου σηματος,ειχα αλλο ενα σημαντικο προβλημα.Ειτε τα ειχα ανοιχτα ειτε κλειστα το συνολικο volume επεφτε δραστικα.Μιλαω για 20-25% volume drop. Με το nova repeater εχεις τετοιο θεμα;

Δημοσιευμένο

Μετα απο αρκετες μερες πηρα επιτελους μιση απαντηση απο την TC και μετα απο ενα διευκρινηστικο email εβγαλα ακρη. Το nova delay εχει headroom μεχρι +16db και το nova modulator μεχρι +10db. Σε καθε περιπτωση με καλυπτουν πληρως!!! Ευχαριστω για την βοηθεια και αν τελικα το τσεκαρεις θα χαρω να εχω νεα σου (και επιβεβαιωση των λεγομενων του τεχνικου οτι ολα τα nova πεταλια εχουν τοσο μεγαλο headroom).

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...