holyjoy Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2013 Πολυ ωραίο solo φίλε, μου άρεσε πάρα πολύ, καλή επιτυχία!!! κσι μην αντιστέκεσαι ;D
mikeguitar Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2013 ;Dμην αντιστέκεστε σε αυτό το σόλο ;D
Stel Andre Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2013 OP Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2013 ευχαριστω μαγκες! My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube
mikeguitar Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2013 τώρα που το ξανά ακούω μ'αρέσει πολύ stel δες το topic με την συμμετοχή σου στον mayones contest και waves of shred όταν μπορέσεις... ;D ;D ;D ;D ;D ;D :P
Grey Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2013 Τέλος.Δηλώνω πιστός... :) Υ.Γ.Δεν μπορώ να μη σταθώ στο γεγονός πως τα σχόλια στα clips που ανεβάζεις είναι λίγα αναλογικά προς την ποιότητα τους ...Μη μπώ τώρα σε συγκρίσεις,δεν έχει νόημα. Ταπεινότατη προσωπική μου γνώμη.
mikeguitar Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2013 Τέλος.Δηλώνω πιστός... :) Υ.Γ.Δεν μπορώ να μη σταθώ στο γεγονός πως τα σχόλια στα clips που ανεβάζεις είναι λίγα αναλογικά προς την ποιότητα τους ...Μη μπώ τώρα σε συγκρίσεις,δεν έχει νόημα. Ταπεινότατη προσωπική μου γνώμη. θες να πεις πως ότι και να πουν τα σχόλια είναι λίγο ?
Stel Andre Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2013 OP Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2013 Ευχαριστω πολυ για την στηριξη! Να ειστε καλα! ;) My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube
mikeguitar Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2013 Ευχαριστω πολυ για την στηριξη! Να ειστε καλα! ;) τίποτα...πάντα τέτοια videos να βλέπουμε... ;)
mikeguitar Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2013 Συγχαρητήρια για το top 50 το άξιζες...τώρα πρέπει οι διαγωνιζόμενοι του top 50 να κάνουν ένα δικό τους βίντεο 3 λεπτών με δικό τους backing track ?
Stel Andre Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 OP Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2013 Ευχαριστω πολυ! Ναι, τωρα πρεπει οι 50 να συνθεσουν ενα κομματι η να παιξουν πανω απο ετοιμο royalty free backing track. Εγω γραφω ενα και ευελπιστω αυριο να το χω ετοιμο. Θα δειξει. Μου αρεσει παρα πολυ αυτο που ετοιμαζω.. Εχει ενεργεια μεσα.. Μακαρι να αρεσει και σε σας! Stay tuned!! My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση