hyperpanos Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2013 Μιας και έχω καιρό να ανεβάσω κάτι, ορίστε ένα cover ενός από τα αγαπημένα μου του joe ;) Σε αυτό έχω προσθέσει και την ρυθμική κιθάρα, κάτι που δεν συνηθίζω :P Ελπίζω να σας αρέσει και περιμένω τις κριτικές σας, αυτή την φορά για το σύνολο των κιθάρων ;) Redshift_Riders.mp3 όχι άλλο κάρβουνο!!!
geodimitri Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2013 Πάνο μπράβο! Πολύ ωραία προσπάθεια! :) Έκανες πολύ καλή δουλειά με τις ρυθμικές κιθάρες. Ως προς το σόλο, ήταν αρτιότατο, με ωραίο παίξιμο και ήχο. :)
Insectius Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2013 Αν και προσπαθώ να είμαι της άποψης "αν δεν έχεις κάτι καλό να πεις μην το λες καθόλου" νομίζω ότι θέλει πολλή δουλεία στο ρεφρέν που είναι και η μαγεία αυτού του τραγουδιού που είναι επίσης αγαπημένο μου .Είναι αυτό ρε ...τα είχα ακούσει τόσες φόρες που το παραμικρό μου κάνει μπαμ!Πάντως μπράβο για την προσπάθεια. ;) Υ.Γ. ...είδα το live τώρα του joe,oύτε αυτός το πολυπετυχαίνει ;D crashing day φάση....
holyjoy Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2013 Μράβο ρε Πάνο είσαι εξέλιξη!!! πάρα πολύ καλό και άψογος ήχος.;) Ο Satriani το ψιλοσκότωνει στις τρεμολιές στο live ::)
hyperpanos Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2013 OP Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2013 Πάνο μπράβο! Πολύ ωραία προσπάθεια! :) Έκανες πολύ καλή δουλειά με τις ρυθμικές κιθάρες. Ως προς το σόλο, ήταν αρτιότατο, με ωραίο παίξιμο και ήχο. :) Ευχαριστώ φίλε Δημήτρη :) Αν και προσπαθώ να είμαι της άποψης "αν δεν έχεις κάτι καλό να πεις μην το λες καθόλου" νομίζω ότι θέλει πολλή δουλεία στο ρεφρέν που είναι και η μαγεία αυτού του τραγουδιού που είναι επίσης αγαπημένο μου .Είναι αυτό ρε ...τα είχα ακούσει τόσες φόρες που το παραμικρό μου κάνει μπαμ!Πάντως μπράβο για την προσπάθεια. ;) Υ.Γ. ...είδα το live τώρα του joe,oύτε αυτός το πολυπετυχαίνει ;D crashing day φάση.... Μράβο ρε Πάνο είσαι εξέλιξη!!! πάρα πολύ καλό και άψογος ήχος.;) Ο Satriani το ψιλοσκότωνει στις τρεμολιές στο live ::) Αν και δεν έχει τις πολλές νότες, είναι ψιλοδύσκολα τα εφέ με το τρέμολο ;) Προσπάθησα όσο μπορούσα :( Ο ήχος μου και εγώ νομίζω σαν να έχει γίνει λίγο πιο καλός ;) Σας ευχαριστώ και τους δύο :) όχι άλλο κάρβουνο!!!
Nestoras Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2013 Εδώ και αρκετό καιρό έχει σταματήσει να μ' ενδιαφέρει ο Satriani (κυρίως συνθετικά). Αυτό που άκουσα μπορεί για τα γούστα μου να μην είναι σπουδαίο κομμάτι, εσύ όμως είχες ενδιαφέρον και πιο σίγουρο παίξιμο από άλλες φορές. InfluenSir!
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2013 Πάνο και μαμώ τα παιξίματα! :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
hyperpanos Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2013 OP Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2013 Εδώ και αρκετό καιρό έχει σταματήσει να μ' ενδιαφέρει ο Satriani (κυρίως συνθετικά). Αυτό που άκουσα μπορεί για τα γούστα μου να μην είναι σπουδαίο κομμάτι, εσύ όμως είχες ενδιαφέρον και πιο σίγουρο παίξιμο από άλλες φορές. Γέρασε και ο joe Νέστορα :( Να δούμε τι θα λέει το καινούργιο που κυκλοφορεί τον Μάιο ;) Σε ευχαριστώ, ξέρεις ότι εκτιμώ ιδιαίτερα την κριτική σου :) Πάνο και μαμώ τα παιξίματα! :D Φίλε φούζιε σε ευχαριστώ :) όχι άλλο κάρβουνο!!!
kbasilis Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2013 Φίλε Πάνο για άλλη μια φορά έγραψες μπράβο και πάλι :D Flying High Again
hyperpanos Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2013 OP Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2013 Φίλε Πάνο για άλλη μια φορά έγραψες μπράβο και πάλι :D Σε ευχαριστώ πολύ :) όχι άλλο κάρβουνο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση