Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Προσωπικά, θεωρώ πως ο TB5 ξύνει υπερβολικά και υστερεί σε μπάσα, ενώ ο TB4 είναι αρκετά πιο ισορροπημένος σαν μαγνήτης.

Μήπως θες να πεις το αντίθετο?

Είχα για πολλά χρόνια τον JB και τον έβγαλα για να βάλω τον custom...... ο custom είναι όπως το λέει κ η περιγραφή του "P.A.F. on steroids" tone....είναι πιο μπασάτος από τον JB και επίσης καθαρίζει και πολύ καλύτερα κλείνοντας το volume....δεν λασπώνει όσο ο JB όταν τιγκάρεις το gain και έχει καλύτερο palm muting.......ο JB είναι πιο πριμομεσαίος μαγνητης και με τόσα μεσαία που έχει μου δίνει την αίσθηση ότι παίζεις με το wah ανοιχτο κ στην μέση....κτλ κτλ....πάντως και οι 2 είναι ωραίοι μαγνήτες για τον ξεχωριστό τους λόγο ο καθένας!

Υ.Γ. Παίζει ρόλο κ σε τι κιθάρα θα τους βάλεις....(οπότε περί ορέξεως ;) )

• Απαντήσεις 63
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Αν δεις με ποσες ασxημες γυναικες εχω υπαρξει θα καταλαβεις.... ;D

Συγνωμη , εσυ τοσο ωραιο παιδι , που καποτε σκανδαλιζες κοσμο και κοσμακι με τα ξεμπλουζα βιντεο σου , υπηρξες και με ασχημες ? Αδυνατω να πιστεψω...

Που εισαι ρε Αντωναρε τοσο καιρο... Που χαθηκες δηλαδη ? Παντρευτηκες και εμεις δεν αξιζουμε τιποτα που αναρωτιομαστε τι να εγινε αυτο το παιδι το ατριχο ? ;D ;D

Ο jb ειναι αληθεια οτι εχει αρκετα πριμα... Που ξυριζουν... η σου αρεσει η οχι... Δεν μπορουμε να παραβλεψουμε ομως οτι σε γενικες γραμμες αυτο ειναι το χαρακτηριστικο του... Ατακα και hard highs... Εξαρταται βεβαια και με την κιθαρα ετσι ? Σε ανλτερ κιθαρες φενεται πιο πολυ αυτο...

Ο sh-6 μπορει να ειναι ιδιος μαγνητης αλλα δεν ξυνει... Εχει πιο μαλακά πριμα... O custom εχει πιο στρογγυλα πριμα και δεν ξυνει... Εχει ενα κλικ λιγοτερο attack απο τον jb βεβαια...

Δημοσιευμένο

γιατί?

http://www.warmoth.com/guitar/bodies/options/bodywoodoptions.aspx

Γιατι το αλντερ εκ φυσεως ειναι πριμο ξυλο , και πριμο το ξυλο , πριμος ο μαγνητης , ε λόγικο να ξυσει και λιγο , εως πολυ αν εχεις ευαισθητο ενισχυτη...

Δημοσιευμένο

Γιατι το αλντερ εκ φυσεως ειναι πριμο ξυλο , και πριμο το ξυλο , πριμος ο μαγνητης , ε λόγικο να ξυσει και λιγο , εως πολυ αν εχεις ευαισθητο ενισχυτη...

Κατάλαβα.

Το αστείο είναι ότι και εγώ τέτοιο συνδυασμό έχω στην κιθάρα μου και τώρα το συνειδητοποίησα, χαχα, όλο ξεχνάω ότι ο τβ4 είναι ο jb.

Πάντως με τέτοιες λογικές πχ. σκέφτεται κανείς, χμ βάζω πχ. alder + πρίμο μαγνήτη = χ ήχος ή βάζω μουντό ξύλο με πρίμο μαγνήτη, δεν ξέρω κατά πόσο βγάζουν ασφαλές συμπέρασμα ως προς τον ήχο.

@κβασίλη ωραία βιντεάκια, πολύ ενδιαφέροντα

Δημοσιευμένο

ο JB είναι πιο πριμομεσαίος μαγνητης και με τόσα μεσαία που έχει μου δίνει την αίσθηση ότι παίζεις με το wah ανοιχτο κ στην μέση....

Αυτή την αίσθηση έχω κι εγώ.

Εδώ φαίνεται η φύση του μαγνήτη αν και δεν μπορώ να πω ότι τρελαίνομαι από τον ήχο που βγάζει ο τύπος. Οι "ξύστες" ακούτε ξύσιμο; Γιατί αρχίζω και φοβάμαι ότι κουφαίνομαι.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...