inkkostas Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2013 1. να σαι ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ Σωτηρη και να της φερθεις .. οπως της αξιζει... 2. ευχομαι να τη κρατησεις επισης για πολυ-πολυ καιρο, γιατι ειναι κιθαρα που δυσκολα τη βρισκεις και πραγματικα ξεχνας να παρεις ανασα παιζοντας...τη 3. εγω παντως εξεπλαγην με το Minimal του οργανου- μου θυμιζει την CARVIN μου (dc 125- 1986) 4. αν θες κσσυ..λωνουμε το vol. pot και βαζουμε kill switch .. minimal καφριλα ΟΝ-OFF για σκλερα γουστα !!!!! 5. MΠΛΑ ΜΠΛΑ..ΜΠΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΣΩΤΗΡΑΚΟ !!!! δεν ειμαστε οι μονοι κιθαροπληκτοι-nerds στην ελλαδα !!!! και παλι καλοπαιχτη ... Κωστας Αποστολοπουλος VINTAGE MUSIC STORE PS H GIBSON STUDIO LES PAUL ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ -και την εχω εγω τωρα :) ειναι του '91
sotos9 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2013 OP Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2013 1. να σαι ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ Σωτηρη και να της φερθεις .. οπως της αξιζει... 2. ευχομαι να τη κρατησεις επισης για πολυ-πολυ καιρο, γιατι ειναι κιθαρα που δυσκολα τη βρισκεις και πραγματικα ξεχνας να παρεις ανασα παιζοντας...τη 3. εγω παντως εξεπλαγην με το Minimal του οργανου- μου θυμιζει την CARVIN μου (dc 125- 1986) 4. αν θες κσσυ..λωνουμε το vol. pot και βαζουμε kill switch .. minimal καφριλα ΟΝ-OFF για σκλερα γουστα !!!!! 5. MΠΛΑ ΜΠΛΑ..ΜΠΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΣΩΤΗΡΑΚΟ !!!! δεν ειμαστε οι μονοι κιθαροπληκτοι-nerds στην ελλαδα !!!! και παλι καλοπαιχτη ... Κωστας Αποστολοπουλος VINTAGE MUSIC STORE PS H GIBSON STUDIO LES PAUL ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ -και την εχω εγω τωρα :) ειναι του '91 Χαχαχα σοβαρα 91;;;; ευχαριστω πολυ δικε μου. Για οσους δεν ξερουνε ο Κωστας ειναι ο κιθαριστας των INK,HARISMA(ετσι γραφεται;;)και φυσικα των CROSSOVER και ο φυσικα ο τυπος που μου εφερε την κιθαρα.. καθως επισης πολυ φιλος και ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ.. Παλι καλα που γυρισες στην πατριδα και ανεβηκε το επιπεδο.. metal και φραπε!!!!
sotos9 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2013 OP Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2013 ΑΑΑΑΑΑ!!! και εχει πολυ πραμα απο gear... metal και φραπε!!!!
GabrielM Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2013 Σώτο καλόπαιχτη φίλε!!! Κοίτα να την λιώσεις!!! Παιδιά την είδα το πρωί την κιθάρα και είναι απλά ζημιά.Οι φώτος την αδικούν.Σπάνια εντυπωσιάζομαι έτσι. @inkkostas Κώστα καλως ήρθες στο φόρουμ.Έχεις πολλά να προσφέρεις εσύ με τις γνώσεις σου. :) Γαβριήλ
kbasilis Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2013 soto9 νομίζω πως ανέβασες κλιπάκι με τον preamp που σου έφτιαξε ο Βούλγαρος αλλά από την βιασύνη μου εκείνη την ώρα δεν το είδα κα τώρα δεν το βρίσκω ,εκτός και αν είδα τόσο λάθος ;D Flying High Again
sotos9 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2013 OP Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2013 Σώτο καλόπαιχτη φίλε!!! Κοίτα να την λιώσεις!!! Παιδιά την είδα το πρωί την κιθάρα και είναι απλά ζημιά.Οι φώτος την αδικούν.Σπάνια εντυπωσιάζομαι έτσι. @inkkostas Κώστα καλως ήρθες στο φόρουμ.Έχεις πολλά να προσφέρεις εσύ με τις γνώσεις σου. :) Γαβριήλ Καλα εσυ μην μιλας.. η GIBSON που εχεις κοστιζει ολο οσο τον gear μου 59αρα που τα ΣΠΑΕΙ!!!!!!!!! και απο πεταλια τονοι!!!!!!! metal και φραπε!!!!
sotos9 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2013 OP Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2013 soto9 νομίζω πως ανέβασες κλιπάκι με τον preamp που σου έφτιαξε ο Βούλγαρος αλλά από την βιασύνη μου εκείνη την ώρα δεν το είδα κα τώρα δεν το βρίσκω ,εκτός και αν είδα τόσο λάθος ;D Γραψε στο you tube Garland custom gear και θα στο βγαλει.. metal και φραπε!!!!
inkkostas Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2013 λετε να κανουμε ΚΙΘΑΡΟΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ? ΚΑΥΤΕΣ ΧΟΡΔΕΣ, ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΛΙΓΔΑ !!!! -κερναει ο ευτυχης ΕSP owner- xe xe ... ΤΗΑΝΧ για τα καλα λογακια βρε παιδια. ;D
kbasilis Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2013 Γραψε στο you tube Garland custom gear και θα στο βγαλει.. thakns ;) Flying High Again
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση