dexter08 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 Καλησπερα, Διαθετω εδω και 4-5 χρονια μια καρτα ηχου Mixvibes u46mk2 (http://www.hollywooddj.com/mixvibes-u46-mk2.html) και πειραματιζομαι με το cubase. Το θεμα ειναι οτι δεν εχω εμπειρια ή επαφη απο καλυτερες καρτες και δεν μπορω να κατηγοριοποιησω και την δικη μου. Εχω στην ακρη 100-150 ευρω που μπορω να τα διαθεσω για μια καινουρια καρτα. Αξιζει ομως? Η θα εχω παλι την ιδια ποιοτητα ηχου? Επισης οι καρτες της Native Instrument τι λενε? Σε τι τιμες κυμαινονται οι audio 6/8/10? Θα εχω καλυτερο αποτελεσμα? Ευχαριστω!
pkole Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 Τι ακριβώς πρόβλημα έχεις με τη συγκεκριμένη κάρτα;
dexter08 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 OP Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 δεν εχω καποιο συγκεκριμενο προβλημα. απλα αναφερω και απο πανω, εαν με ενα budget 100 ως 150 ευρω υπαρχει καποια καρτα καλυτερη απο την δικια μου. αν οχι, απλα θα αγορασω κατι αλλο με αυτα τα χρηματα. απλα δεν εχω εμπειρια απο καρτες γι αυτο και ρωταω εδω. αν γνωριζει καποιος ας με διαφωτησει.
pkole Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 Γνώμη μου είναι να κρατήσεις τα λεφτά σου ή να τα αξιοποιήσεις αλλού. Άπαξ και δουλεύει η κάρτα σου χωρίς θορύβους ή άλλα προβλήματα, μην ψάχνεσαι. Για να δεις διαφορά πρέπει να ανέβεις πολύ στο budget.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση