c_fanis Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 Παιδιά καλησπέρα γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα οι παρακάτω λάμπες για ενισχυτή; http://www.thetubestore.com/Winged-C-SED-6L6GC Ευχαριστώ εκ των προτέρων
blackie Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 κι εγω τις εψαχνα... δε τις βρηκα... και αν τις βρεις δε θα αξιζει να τις παρεις απο ευρωπη... Μονο απο ebay.com
Captain Dog Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 δυσκολο στο ελλαντα... Guitars:YAMAHA SG1820,YAMAHA SG1802 Pedals:Jerry Cantrell Wah, Bogner Red, Bogner Blue, MXR 5150 Overdrive, Zoom MS-70CDR AMPS:Yamaha THR100, Atomic Amplifire
dvat Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 Αυτές ακριβώς τις τελικές έχω βάλει στον ενισχυτή μου.. Δυστυχώς δεν θα τις βρεις εύκολα εδώ.. Μέσω internet κάτι θα κάνεις, αν και πάλι, για Ευρώπη θέλει λίγο ψάξιμο.. Όχι άλλα μινόρε...
blackie Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 Eγω πηρα ζευγαρι απο ebay 65 Ευρω... Δε βαζω το λινκ γιατι δεν εχουν ερθει ακομα και δε τις εχω ελεγξει...
myster_maze Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 Πολύ καλές αλλά το ότι έχουν φτάσει τόσο ψηλά οι τιμές τους στην Ευρώπη είναι ένας λόγος να μην τις χρησιμοποιώ πια. Όποτε κάθεται καμιά παραγγελία από Αμερική βάζω καμιά τετράδα μέσα αλλά και πάλι ξεπερνάνε το budget. Ευρώπη θα τις βρεις από 38-50 ευρώ την μία ενώ με 18-20 ευρώ παίρνεις τις καταπληκτικές TungSol. Ίσως βρεις τις Ruby (winged C) που είναι re-labeled των SED αλλά και πάλι πιστεύω ότι θα είναι σε τσιμπημένη τιμή.
blackie Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 Ευρώπη θα τις βρεις από 38-50 ευρώ την μία ενώ με 18-20 ευρώ παίρνεις τις καταπληκτικές TungSol. Ίσως βρεις τις Ruby (winged C) που είναι re-labeled των SED αλλά και πάλι πιστεύω ότι θα είναι σε τσιμπημένη τιμή. Σε ποιες tungsol αναφερεσαι? Γιατι με τη τιμη των winged C ελπιζω να μη μου αρεσουν τρελα ωστε να μη τις ξαναπαρω... ;D Οι re-labeled winged C κοστιζουν 50Ε η μια... Οι κανονικες κοστιζουν κοντα στα 38-40Ε...
myster_maze Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 Τις 6L6GC TungSol RI, πολύ καλές για τα χρήματά τους. Οι αγαπημένες μου 6L6 σε προσιτή τιμή. Αξίζει να τις δοκιμάσεις κάποια στιγμή αλλά αν κρίνω από τα μουσικές σου προτιμήσεις ίσως να κολλήσεις με τις SED. Σε τι ενισχυτή θα τις βάλεις?
blackie Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 Soldano Avenger 50 Αν συνεχισουν ν'ανεβαινουν τιμολογιακα σκεφτομουν να παω προς TAD 6l6WGC πλευρα... Αλλα δεν αποκλειω καμια επιλογη...περαν των sovtek 5881WXT... βεβαια αν κρατανε οι winged C οσο λενε(καμια 3ετια και βαλε με ψιλο-cold biasing) τοτε δε με πειραζει να δινω 15Ε παραπανω ανα 3ετια-5ετια...
myster_maze Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2013 H TAD WGC (GE style) είναι κοντά με την TungSol 6L6GC και κατασκευαστικά και ηχητικά. Προσωπικά κλίνω προς τις TungSol αλλά καλό είναι τις δοκιμάσεις ο ίδιος για να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα. Σίγουρα είναι πιο φτηνές από SED αλλά οι διαφορές είναι αισθητές ειδικά αν παίρνεις ήχο από cranked τελικό. Αν όχι αλλάζουν πολύ τα πράγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση