Διονυσης1540725001 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2013 Έχω ένα midi keyboard (esi) και δεν ξέρω πως να κάνω τα encoder να στέλνουν κάποια συγκεκριμένη εντολή στα προγράμματα(π.χ reason)για να ελεγξω διάφορα παράγματα όπως το realese η το attack.Bέβαια το Midi keyboard έχει επάνω το πλήκτο shift που μπορώ π.χ. να βάλω σε κάθε encoder έναν αριθμό, αλλα που ξέρω πιος αριθμός αντιστοιχεί στην κάθε εντολή.Πρακαλώ βοηθήστε.
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2013 Κατα καποιο τροπο "εγκαθιστας" τις ρυθμισεις του keyboard σου στο daw σου,στο reason πας στα preferences,control surfaces και περνας τις ηδη υπαρχουσες ρυθμισεις για το controller ,αν δεν υπαρχει περνας τις noname ρυθμισεις για την περισταση(keyboard with controlls),επειτα κανεις δεξι κλικ σε καποια παραμετρο του reason επιλεγεις edit remote overide και οταν κουνησεις το ποτενσιομετρο(encoder ειναι αυτα που δεν τερματιζει η κινηση τους) τοτε εχεις αναθεσει τον controller που θες.Ρτσι απλα ειναι πιο ξεκουραστο.Μπορει να γινει και αντιστροφα αν γνωριζεις τι cc ειναι η παραμετρος του daw που θες να αναθεσεις και αλλαξεις την διευθυνση του controller απο το midi σου,το manual θα λεει πως μπορεις να το αλλαξεις.
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 Guru Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 ...που ξέρω πιος αριθμός αντιστοιχεί στην κάθε εντολή...Θα τα βρεις στο Midi Implementation του μηχανήματος που θέλεις να στείλεις τις εντολές.
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 Θα τα βρεις στο Midi Implementation του μηχανήματος που θέλεις να στείλεις τις εντολές. και για το reason που θες να στειλεις εχει midi implementation chart στο φακελο documentation,αυτος ο πινακας εχει ο,τι θα χρειαστεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση