Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Vibrosonic Reverb θες να πεις, όχι Vibrasonic, πολύ καλή επιλογή! Αυτός που έχεις βρει φοράει και το 15άρι JBL?!

Βέβαια για pure surf instro ο Showman που σου πρότειναν ή ακόμη καλύτερα ένας Bandmaster με ένα reverb unit θα ήταν η καλύτερη επιλογή.

Για τον Princeton θα έλεγα είναι υπερτιμημένος μιας και είναι reissue του παλιού BF που ψάχνουν αρκετοί. Με τα ίδια χρήματα ή και λίγο παραπάνω μπορείς να πάρεις έναν από τους τόσους καλούς non-Fender χειροποίητους κλώνους που υπάρχουν εκεί έξω ή ακόμη και έναν original SF ή αν είσαι τυχερός και BF. Για surf πάντως δεν θα πρότεινα κάτι τέτοιο...

Δημοσιευμένο

Fender Showman του '64 για $777.77 (blackface, αλλα δεν πραζ  :P)

+300 για μεταφορικα

+28% δασμοι και φοροι

+κανα 600αρι για καμπινα της προκοπης

+ θα θες και μετασχηματιστη απο τα 110 στα 220

ας μεινουμε λοιπον σε αυτα που να μπορει να βρει στην Ελλαδα και κοντα στο budget των 1000 ευρω

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

Ξέχασες και τα 80 βαρβάτα watt του Showman! Άντε να τον ανοίξεις σε αθηναϊκό μαγαζί χωρίς να τους πάρεις τα αυτιά! Αν και αυτός είναι ο πρωταρχικός σκοπός του surf instro! ;D

O OP δεν νομίζω ότι θέλει κάτι τέτοιο, εξήγησε μάλιστα ότι θέλει low wattage ενισχυτή. Ίσως και ο Vibrosonic να είναι υπερβολή μιας και θα είναι περίπου 100W με 4x 6L6.

Δημοσιευμένο

Ναι παιδιά τον θέλω για νέα μικρή indie μπάντα που θα παίζει folk/dreampop φάση, και όχι παραπάνω από 30-40 watt.

Ο Vibrosonic (thnx για τη διόρθωση myster_maze) λοιπόν είναι αυτός:

http://link.marktplaats.nl/647418122

Είμαι Ολλανδία, απλά δείτε τις φωτό. Για το ηχείο δεν μπορώ να καταλάβω, ίσως κάποιος από σας μπορεί να δει; Είναι και 100αρης ρε γαμώτο, που να τον παίξεις σπίτι να τον χαρείς;

Δημοσιευμένο

Ναι παιδιά τον θέλω για νέα μικρή indie μπάντα που θα παίζει folk/dreampop φάση, και όχι παραπάνω από 30-40 watt.

Ο Vibrosonic .... Είναι και 100αρης ρε γαμώτο, που να τον παίξεις σπίτι να τον χαρείς;

Χμμ.... get your story straight  :P

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...