mentalvortex Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2013 Βασίλης Ζαχαριάδης.2104970530.Σοβαρός πάρα πολύ καλός στη δουλειά του.Νομίζω για ένα διάστημα είχε και το επίσημο service των ENGL ίσως το έχει ακόμα αλλά επισκευάζει οποιοδήποτε επαγγελματικό μηχάνημα ήχου και φυσικά λαμπάτους ενισχυτές κιθάρας.Κάπου στον Πειραιά είναι Νίκαια νομίζω. ;) αυτός....αλλιώς Λογοθέτης
chris gti Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2013 Να υποθέσω ότι 6 χρόνια ο ενισχυτής παίζει με τις ίδιες τελικές?
Mike Tsagarakis Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2013 Χαχαχαχα σαφως και οχι...εννοω οτι 6 χρονια παιζω με ENGL και ενταξει επαθα ζημια σε εναν απο του 3 που εχω! Αυτος ειναι 2 ετων με τις ιδιες τελικες αλλα με ελαχιστες ωρες λειτουργιας και σε χαμηλες εντασεις λογο πολυκατοικιας! κλαψ! Μονο σε προβες τον τσαντιζω λιγο! EBMM John Petrucci 7 Jackson DK2 Yamaha Pacifica ENGL Powerball-Invad
ddt Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2013 ο κουρμπης επισης μπορει να δωσει λυση. το πιθανοτερο ειναι να θελει τελικες. εαν ο engl εχει εξωτερικα σημεια για να κανεις bias, παρε λαμπες απο αγγελιες και κανε το μονο σου.
wargasm Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2013 Και ο Τσακαλης ειναι ενας απο τους καλυτερους εδω στο αθηναικο χωριο.
ad rose Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα φίλε michael, κατά 99% το πρόβλημα σου είναι με το τροφοδοτικό, πρόβλημα που παρουσιάζουν πάρα πολλοί ενισχυτές engl ,η λύση του προβλήματος είναι σχετικά απλή και φθηνή,χρειάζεται έναν μεγαλύτερο πυκνωτή πριν το τροφοδοτικό αξίας 40-50 ευρώ το πολυ και άντε άλλα τόσα ο Τεχνικός ο οποίος δεν είναι απαραίτητο να είναι είδικος σε μηχανήματα ήχου,αρκεί να είναι καλός τενχικός, καμία σχέση το πρόβλημα με τις λάμπες (παθών) αν δεν βρεις άκρη μπορείς να μου στείλεις ΠΜ ίσως να σε βοηθήσω
Mike Tsagarakis Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2013 Ενημερώθηκα σήμερα απο τον ηλεκτρονικό ότι ο ενισχυτής μου είναι έτοιμος. Αλλάχθηκε η 4τετράδα των λυχνίων εξόδου με ELECTRO HARMONIX EL34 (Αν και του ειπα οτι ηθελα SVETLANA EL34 WINGED "C") Με αποδειξη 130 ευρω. Εντυπώσεις το απόγευμα που θα γυρίσω στο σπίτι για ακρόαση!!! Ερχεται και το βιντεο του πιο "αδικημενου" ENGL INVADER 100...εδω στο ΕΛΛΑΝΤΑ!!! EBMM John Petrucci 7 Jackson DK2 Yamaha Pacifica ENGL Powerball-Invad
blackie Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2013 Ερχεται και το βιντεο του πιο "αδικημενου" ENGL INVADER 100...εδω στο ΕΛΛΑΝΤΑ!!! Οχι και αδικημενοι οι engl...eidika sto ellada... Περισσοτερο ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΟΙ θα ελεγα... Aποψη μου βεβαια... Αναμενουμε το βιντεο!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση