sotos9 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2013 Γιατι θα χρειαστω μεγαλυτερο νουμερο χορδων? Γιατι θα πεσεις ενα ολοκληρο τονο κατω..με αποτελεσμα να ειναι πολυ μαλακες οι χορδες. Εγω παιζω σε c# standard και φοραω 12αρες.Τι φορας; metal και φραπε!!!!
sotos9 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2013 10αρες οκ τοτε καλο θα ητανε να πας σε 11αρες αφου θελεις D standard κουρδισμα. Αυτο γιατι;; Εαν κανεις με 10αρες D standard θα χασουνε οι χορδες το ογκο και εσυ το "playability" σε συγκριση οταν την ειχες E standard=ΝΟΜΟΣ. Το σωστο ειναι αυτο ,απο εκει και περα κανεις οτι γουσταρεις. Φιλικα Σωτηρης metal και φραπε!!!!
sotos9 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2013 Δινει ογκο η χορδη...? Ετσι νομιζω...βαλε 9αρες και κουρδισε bE(αισχος) χρειαζεσαι 10.5... metal και φραπε!!!!
Adamo Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2013 Δινει ογκο η χορδη...? σε μερικα παιξιματα σιγουρα.Αν το τιγκαρεις στο gain μαλλον οχι
blackie Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2013 Ενας τονος με 10 αρες βγαινει αψογα..Αν θελεις φιλε βαλε 11αρες πανω και 10αρες στα καντινια..10αρες παντως ειναι οκ..για πιο κατω κουρδισματα δε ξερω..πιο πολυ σημασια θα εχει η κλιματα και οχι τοσο οι χορδες..
sotos9 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2013 Ενας τονος με 10 αρες βγαινει αψογα..Αν θελεις φιλε βαλε 11αρες πανω και 10αρες στα καντινια..10αρες παντως ειναι οκ..για πιο κατω κουρδισματα δε ξερω..πιο πολυ σημασια θα εχει η κλιματα και οχι τοσο οι χορδες.. Σωστα και αυτο γινεται.. Ειναι θεμα γουστου και πως νιωθει ο καθενας ανετα. Προσωπικα σε c# standard φοραω 12αρες και δυο (E,A) 13 αρες σε bΕ εχω 10,5(DAVID GILMOUR σετ οι οποιες οι δυο (E,A)ειναι 11αρες και σε D standard 11αρες με τις δυο(E,A) 12αρες. Ο zakk wylde παιζει σε E standard 010-13-17-036w-052w-60w και σε D standard 011-14-18-036w-052w-070w καλο;;;;; metal και φραπε!!!!
Passive Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2013 ειχα βαλει πριν καιρο το σετ 13αρες του ζακ ( της Dunlop , παλια ηταν στην GHS boomers ) μιλαμε για συρματοσχοινο οχι αστεια. νομιζω ειχα κουρδισμα 1,5 τονο κατω. Ποναγανε τα χερια μου αλλα ηταν καταπληκτικη χορδη. πρεπει να εχεις τεραστια και σκληρα χερια για κατι τετοια. θα τις προτεινα για χαμηλα κουρδισματα
sotos9 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2013 ειχα βαλει πριν καιρο το σετ 13αρες του ζακ ( της Dunlop , παλια ηταν στην GHS boomers ) μιλαμε για συρματοσχοινο οχι αστεια. νομιζω ειχα κουρδισμα 1,5 τονο κατω. Ποναγανε τα χερια μου αλλα ηταν καταπληκτικη χορδη. πρεπει να εχεις τεραστια και σκληρα χερια για κατι τετοια. θα τις προτεινα για χαμηλα κουρδισματα +++++ metal και φραπε!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση