Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

...και όμως...θα τα αγοράσει ΟΛΑ...ο Επικούρης!!!! ;D ;D

Ο Επικούρης (τουλάχιστον τα άλμπουμ που είδα στο link) τα έχει όλα αυτά σε διάφορες συλλογές και ανθολόγια. Έχω πολύ μεγάλη συλλογή με προπολεμικά μπλουζ σε LP και μου πήρε 5 χρόνια να τα κάνω ψηφιακά αρχεία. Από τα φοιτητικά μου χρόνια στο Αμέρικα, τα κυνηγούσα.

I was baptized in Muddy Waters

• Απαντήσεις 20
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Από τα φοιτητικά μου χρόνια στο Αμέρικα, τα κυνηγούσα.

πλήρωνε ο πατέρας για να σπουδάσεις...και εσύ έτρωγες τα λεφτά στα καταγώγια... ;D

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημοσιευμένο

πλήρωνε ο πατέρας για να σπουδάσεις...και εσύ έτρωγες τα λεφτά στα καταγώγια... ;D

Μπα! Δούλευα και σπούδαζα από το 2ο κιόλας έτος! Έχω πλύνει πιάτο.......

I was baptized in Muddy Waters

Δημοσιευμένο

Ο Επικούρης (τουλάχιστον τα άλμπουμ που είδα στο link) τα έχει όλα αυτά σε διάφορες συλλογές και ανθολόγια.

Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν. Αυτοί που ενδιαφέρονται πραγματικά για αυτο το υλικό, το έχουν συγκεντρώσει απο τις αμέτρητες συλλογές που έχουν κυκλοφορήσει όλα αυτά τα χρόνια. Αρκετές και στη χώρα μας, ή αν όχι στο αμαζον και στα i tunes. Βέβαια όσοι ασχολούνται με αυτά ξέρουν ότι τα πραγματικά ενδιαφέροντα πράγματα σε αυτές τιες συλλογές ειναι πολύ λίγα. Εκτός αν συντρέχουν λόγοι ιστορικού και συλλεκτικού ενδιαφέροντος που είναι άλλο θέμα.

Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.

Δημοσιευμένο

Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν.

+1  ;D

Καθότι το έχω δει.

Εχω την εντύπωση ότι έχει και τραγούδια που δεν ξέραν ότι τα γράψαν οι δημιουργοί τους.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Δημοσιευμένο

Ωραία κίνηση εκ μέρους του Jack White! Και οι τιμές δεν είναι άσχημες $40/3LP, αν υπάρξει κάποιος προμηθευτής Ευρώπη ή κάποιος με USPS θα είναι καλά. Είναι και αυτά τα 180g, καλή φάση αλλά ανεβάζουν και τα ταχυδρομικά, ωστόσο πολύ ωραία εξώφυλλα!

Δημοσιευμένο
Είναι και αυτά τα 180g, καλή φάση αλλά ανεβάζουν και τα ταχυδρομικά

Δεν πειράζει όμως καθότι με τα 180gr θα απολαμβάνεις την υψηλότερη δυνατή πιστότητα στις υψηλής ακρίβειας ηχογραφήσεις του 1754.

Δημοσιευμένο
Ο σκοπός είναι να μοιάζουν περισσότερο με πλάκες γραμμοφώνου!

Έχεις δίκιο. Ξέχασα τη δηθενιά του White.........Στα πάντα.  8)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...