diablo00097 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2013 Ο Bugera 333XL (οχι Infinium) μου κανει τα γνωστα χρουστου χρουτσου σαν τα χιονια στο ραδιοφωνο, οπως εχουν πει και αλλοι φιλοι. Λογικα ειναι το γνωστο προβλημα με τις ψυκτρες. Θα ηθελα να μου πειτε ενα μαστορα-doctor στην Αθηνα (με p.m. or sms στο 6948586722) που να μπορω να τον παω να τον φτιαχω... thanx a lot!
kkmspm Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2013 Οι 333 απο οσο ξερω δεν εχουν θεμα με ψυχτρες( οι v22-v55 εχουν)...μαλλον για λαμπες σε κοβω... www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens
Sottos Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2013 Ο Bugera 333XL (οχι Infinium) μου κανει τα γνωστα χρουστου χρουτσου σαν τα χιονια στο ραδιοφωνο, οπως εχουν πει και αλλοι φιλοι. Το κάνει όταν γυρίζεις τα ρυθμιστικά του μόνο ή πάντοτε? Στην 1η περίπτωση θέλουν καθάρισμα τα pots, στη 2η θέλουν αλλαγή κάποιες (ή κάποια) λάμπες. Ένας καλός τεχνικός θα τσεκάρει και τα δυο καθώς και ό,τι άλλο παρεμφερές(π.χ. το αρχικό biasing δεν είναι πάντα σωστό...).
aris 17561 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2013 Δοκιμασε και καμια αλλη πριζα... Η και αλλο σπιτι μην σου πω... http://www.youtube.com/user/aris17561
blackie Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2013 1)αν ειχε θεμα με τις ψυκτρες(πρωτη φορα το ακουω γραμμενο με αυτο το τροπο,μαλλον θ'αναφερεσαι στο καλωδιο τροφοδοσιας...)θα "εμενε" τελειως... 2)Δοκιμασε αλλο καλωδιο κιθαρας και αλλη κιθαρα... 3)Δοκιμασε να κανεις τον ενισχυτη απο 120-60 βαττ(αν δε ξερεις μη κανεις τιποτα!!!ρωτα πως γινεται) 4)Προσπαθησε να ηχογραφησεις το θορυβο που εχει...αλλο το χρουτσου χρουτσου αλλο τα χιονια...μπορει να οφειλονται σε διαφορετικα προβληματακια...
diablo00097 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια παιδια! Να ειστε καλα! ;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση