vukdim Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 Ψάχνω multi supplier για τα πεταλάκια μου. Ναι ξέρω ότι το voodoo lab είναι τοπ, αλλά επειδή βλέπω ότι τα περισσότερα πετάλια μου είναι 9v σκέφτομαι να μην πάω σε κάτι τόσο ακριβό και να παραμείνω σε κάτι πολύ απλό όπως το powerplant junior (harley benton). Για να πάω σε αυτή τη λύση θα ήθελα πρώτα να ρωτήσω αν το συγκεκριμένο powerplant μπορεί να τροφοδοτήσει αφενός boss πεταλια (overdrives) και αφετέρου το πολυαγαπηένο μου digital memory man hazarai (ex). Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Insectius Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 Αν θυμάμαι καλά το harley davinson κάθε έξοδος είναι στα 100ma οπότε για τα περισσότερα πεταλάκια ΒΟΣΣ είσαι κομπλέ (τα ψηφιακά παίζει να τραβάνε παραπάνω ,τσέκαρε το κάθε ένα)το άλλο πετάλι που αναφέρεις τσέκαρε πόσα ma τραβάει ,αν είναι παραπάνω το χάρλευ θα έχει πρόβλημα. επίσης να σου πω ότι το χαρλευ είναι πολύ καλό σε θέματα θορύβου .
marioG542 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 Το harley βγαζει: 8 x 9V DC (500 mA), 1x 12V DC (250 mA) und 1x 12V AC (250 mA) Outputs, λογικα θα εισαι κομπλε! http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=14471
marioG542 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 Το harley βγαζει: 8 x 9V DC (500 mA), 1x 12V DC (250 mA) und 1x 12V AC (250 mA) Outputs, λογικα θα εισαι κομπλε! Ακυρο! Μετα ειδα οτι λες για το junior! Αυτο εχει 5 x 9V DC στα 120mA! http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=14471
Sottos Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 Το powerplant είναι αντίγραφο T-REX supply: http://www.hugeracksinc.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=81638 Για το memory man, βρήκα ότι ζητά 200mA άρα έχεις μερικές λύσεις: α) το μεγάλο powerplant ή β) ξεχωριστό τροφ/κό για το memory man απ το: http://www.ehx.com/products/stereo-memory-man-with-hazarai/instructions " The SMMH requires 9 - 9.6VDC at 200mA with a center negative plug "
vukdim Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, όλα αυτά που μου είπατε είναι σωστά. Και εγώ τα έχω διαβάσει, αλλά προτίμησα να ρωτήσω σαν να μην είχα ιδέα, για να σιγουρευτώ τελείως. Γιατί δεν είναι καιροί για χαζοσπατάλες! Έχω βεβαια άλλη 2 ερωτήσεις, που πραγματικά δεν γνωρίζω. Κοιτάζωντας τα outputs του voodoo lab plus 2, είδα ότι έχει 4 9dc, 2 l6 και 2 sag. Αυτά τα 2 sag (emulate dying batteries) μπορούν να λειτουργήσουν και σαν 9vdc ακριβώς σαν τα 4 9dc που έχει; γιατί αν στην ουσία έχω 6 9dc τότε θα σκεφτώ πολύ σοβαρά να το αγοράσω. Επίσης σε ποιο output θα έβαζα το digital memory man hazarai; ???
Sottos Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 To voodoolab έχει 8 ουσιαστικά 9V dc εξόδους! Οι 2 απ αυτές (Sag) μπορούν να ρυθμιστούν από 4 ως 9V για κολπακια(στην 9V ρύθμιση είναι κανονικές έξοδοι) και πάντα στα 100mA. Οι άλλες 2 (high current) δίνουν έως 250mA κι εκεί θα συνδέσεις το EH memory man. Oι λοιπές είναι κλασσικές 9V/100mA http://www.voodoolab.com/pedalpower_2.htm
vukdim Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 ευχαριστώ για την απάντηση! απλά σκαλώνω λίγο με το γεγονός ότι η συγκεκριμένη έξοδος που μου λες με τα 250mA μήπως κάψει το memory man hazarai , γιατί το delay διαβάζω ότι θέλει 200mA
Sottos Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 ευχαριστώ για την απάντηση! απλά σκαλώνω λίγο με το γεγονός ότι η συγκεκριμένη έξοδος που μου λες με τα 250mA μήπως κάψει το memory man hazarai , γιατί το delay διαβάζω ότι θέλει 200mA Κλασσικός μύθος... OXI, ΔΕΝ θα κάψει τίποτε! Επειδή είμαι ηλεκτρονικός, εξηγώ απλά το εξής: οι συσκευές είναι αυτές που ζητούν ένα συγκεκριμένο ρεύμα σε Ampere. 200mA στην περίπτωση του ΕΗ. Το τροφοδοτικό παρέχει αυτό το συγκεκριμένο ρεύμα που ζητά το πετάλι και ΤΙΠΟΤΑ περισσότερο. Άρα δεν υπάρχει περίπτωση να το κάψει (δεδομένου ότι το βάζεις στα 9V με σωστή πολικότητα, όχι στα 12 ή 24V...). Η τιμή ρεύματος 250mA που διαβάζεις είναι το μέγιστο ρεύμα που μπορεί να παρέχει το τροφοδοτικό ΑΝ το ζητήσει η συσκευή/πετάλι. Αν ΔΕΝ το ζητήσει το πετάλι, ΔΕΝ θα δώσει παραπάνω ρεύμα το τροφοδοτικό. Αυτά ισχύουν για το ρεύμα(τα Ampere). Η τάση (Volts) είναι άλλο ευαγγέλιο καθώς όταν το τροφοδοτικό δίνει τάση 24V, τόσο θα λάβει και το πετάλι των 9V με κίνδυνο να καεί φυσικά... Άρα δεν ισχύουν τα ίδια για τάση και ρεύμα: - Στην τάση πρέπει να έχεις: τάση τροφοδοτικού ίση ή λίγο μικρότερη της τάσης πεταλιού. -Στο ρεύμα: πρέπει τα mA τροφοδοτικού να είναι περισσότερα (έως και πολύ παραπάνω) απ τα mA πεταλιού. Αυτοί είναι οι 2 κανόνες για supplies πεταλιών
vukdim Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 soto ευχαριστώ, ήσουν κατατοπιστικότατος. Καταλήγω με ακρίβεια στο voodoo lab ! ;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση