ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 Από την κονσόλα πάει από το AUX SENDS L και R στο OUT 1 και 2 της κάρτας και ελέγχω την ένταση από το 7/8. Είμαι οκ εδώ; Θενξ για όλα.
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 Ρε ΠΑΟΚΑΡΑ.....δεν με παρακολουθΑς, έτσι;;;;; Χωρίς software, με τη συνδεσμολογία που σου λέω, δεν θα ακούσεις τίποτα λέμε... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 Ρε ΠΑΟΚΑΡΑ.....δεν με παρακολουθΑς, έτσι;;;;; Χωρίς software, με τη συνδεσμολογία που σου λέω, δεν θα ακούσεις τίποτα λέμε... ;D ;D ;D ;D ααααα, νόμιζα πως αυτό θα ίσχυε μόνο αν του βάλω όργανο πάνω. Ρε συ μεγάλη ταλαιπώρια ακούγεται :-[ Μάλλον είμαι τέρμα άχρηστος. Ήμουν και στο γήπεδο πριν :P Μήπως με το σκηνικό του di box θα γλυτώσουμε από αυτά; Σε έχω κάνει να μετανιώνεις που με βοήθησες έτσι; ;D
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 Moderator Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 Από την κονσόλα πάει από το AUX SENDS L και R στο OUT 1 και 2 της κάρτας και ελέγχω την ένταση από το 7/8. Είμαι οκ εδώ; Θενξ για όλα. Τώρα με όλο το θάρρος....μιας και είσαι Παοκ- Γκαρσία -Αναρχία.... ;D ;D ;D ;D Τι λες ακριβώς...με μπέρδεψες.... ;D ;D ;D ;D Τι έχεις συνδέσει ακριβώς;;;;; Μπάσο ;(αφού λες ότι δεν πήρες ακόμα) ;D ;D. Τι τα μπλέκεις τα AUX SENDS;; Σου είπα πως να τα συνδέσεις. Γίνε λίγο πιο σαφής. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 Τώρα με όλο το θάρρος....μιας και είσαι Παοκ- Γκαρσία -Αναρχία.... ;D ;D ;D ;D Τι λες ακριβώς...με μπέρδεψες.... ;D ;D ;D ;D Τι έχεις συνδέσει ακριβώς;;;;; Μπάσο ;(αφού λες ότι δεν πήρες ακόμα) ;D ;D. Τι τα μπλέκεις τα AUX SENDS;; Σου είπα πως να τα συνδέσεις. Γίνε λίγο πιο σαφής. Απλά λέω πως έχω συνδεδεμένη τώρα την κονσόλα με την κάρτα. Αυτά που μου είπες εσύ βρίσκονται από πίσω; Εκεί που γράφει outputs και τώρα πηγαίνουν τα ηχεία μου;
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 Moderator Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 Ναι, βγάλε τα και από εκεί (δες συνημμένη photo). Το ίδιο είναι, όλα τα Outs παράλληλα είναι άλλωστε. Ή πάρε δύο τέτοια καλώδια και βγάλτα από το "main out" (λίγο πιο δίπλα είναι) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2013 Ή πάρε δύο τέτοια καλώδια και βγάλτα από το "main out" (λίγο πιο δίπλα είναι) Τα έχω αυτά τα καλώδια και βγαίνουν από εκεί που λες και πηγαίνουν στα ηχεία.
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2013 Moderator Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2013 Τα έχω αυτά τα καλώδια και βγαίνουν από εκεί που λες και πηγαίνουν στα ηχεία. Όχι άκυρο. Στην κάρτα θα τα πας....οπότε κράτα το πρώτο. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση