Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Facebook

Myspace

Youtube

Google

..........

Αυτά για αρχή... Επίσης μέσα από το noiz στα κλιπ θα βρεις μπάντες που παρουσιάζουν τη δουλειά τους και μπορεί να ταιριάζετε... (Ακούτε kyuss ε?)

LA ROJΑ ARMADA

Δημοσιευμένο

έχω ψάξει αρκετά στα παραπάνω που ανέφερες,κυρίως μας ενδιαφέρει το μαγαζί να έχει εξοπλισμό,και αν κάνει live χωρίς είσοδο...ευχαριστώ όπως και να 'χει!Kyuss ψυχασθένεια ναι  ;)

Desert side of your mind

Δημοσιευμένο

το μαγαζί να έχει εξοπλισμό,και αν κάνει live χωρίς είσοδο...

Αυτά τα 2 τα θέλουμε όλοι μας... Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να τα βρεις τουλάχιστον στην Αθήνα... Στείλε μου κάνα πμ με υλικό σας κλπ για να ακούσω κιόλας... Αν κανονήσουμε κάνα live να σας έχω στα υπόψιν μου... Αν και τώρα θα είναι πιο αραιά γιατί είμαι φαντάρος αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

LA ROJΑ ARMADA

Δημοσιευμένο

γιατι δεν κανεις μια βολτα απο το rockwood.....εχει backline και PA, και μπορεις να κανονισεις deal χωρις εισοδο...επισης υπαρχει και το Κ44 στο γκαζι που μπορεις να κανεις το ιδιο....το Κ νομιζω ταιριαζει καλυτερα για stoner....

Rehearse more....edit less!!!!!!

Δημοσιευμένο

Μωρέ και το Κ44 και το six dogs δεν βάζουν είσοδο αρκετές φορές αλλά δεν έχουν και τον καλύτερο ήχο... Το six dogs αν έχεις δικό σου ηχολήπτη και ενισχυτές κάνεις ΠΟΛΥ καλό Live... Αρκεί να μην είναι ο ντράμερ ούνος...

LA ROJΑ ARMADA

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...