Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Ξέρετε κάποιο pluggin που να προσομοιώνει reverb αναλογικής κονσόλας για mac αν είναι εύκολο και όχι τίποτα περίπλοκο όπως τα κλασσικά reverbs που έχουν της παναγιάς τα μάτια πάνω?

Δημοσιευμένο

που να προσομοιώνει reverb αναλογικής κονσόλας για mac

Γιατί ακούς τη διαφορά? :D Εάν όχι, οποιοδήποτε AU κιθάρας έχει μέσα 2-3

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημοσιευμένο

Όχι γιατί είναι "αναλογικό" reverb αλλά επηδή ψάχνω κάτι απλό και ευχρηστο και ίσως με καλύψει καλύτερα από κάποια που έχω, δε λέω οτι θα το καταφέρει σίγουρα αλλά ψάχνομαι κι ίσως μπορείτε να με βοηθήσετε κι εσείς. Τί εννοείς AU κιθάρας?

Δημοσιευμένο

και χρησιμοποιώ cubase6

....άλλος.... :D Αδυνατώ να βοηθήσω!!!...Αλλά...

Πήγαινε στην NI

http://www.native-instruments.com/#/en/products/producer/guitar-rig-5-player/

και κατέβασε τον δωρεάν Player.

Έχει μέσα.

http://www.native-instruments.com/#/en/products/producer/guitar-rig-5-player/?page=2471

YΓ. Τι λειτουργικό έχεις?

Δημοσιευμένο

ΜΑC OS Χ λειτουργικό, αυτα τα guitar rig είναι αρκετά βαριά πάντως, γενικα τα reverb που έχω (RoomWorks, RVerb, Reverence, και κάποια CLA) μου φαίνονται αρκετά βαριά.

Δημοσιευμένο

ΜΑC OS Χ λειτουργικό, αυτα τα guitar rig είναι αρκετά βαριά πάντως, γενικα τα reverb που έχω (RoomWorks, RVerb, Reverence, και κάποια CLA) μου φαίνονται αρκετά βαριά.

Μιά χαρά είσαι...εδώ δουλεύαν με το G3 ;D ;D

Δημοσιευμένο

Βασικά οι προσομοιώσεις που υπάρχουν από κονσόλες γίνονται για τα dynamics και τα EQs που είχανε. Οι Paτζίδηκες έχουν FX πάνω. Κοίτα κάτι σε convolution reverb που μπορείς να παίξεις με πραγματικές αποκρίσεις δωματίων.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...