music man Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 Ξέρετε κάποιο pluggin που να προσομοιώνει reverb αναλογικής κονσόλας για mac αν είναι εύκολο και όχι τίποτα περίπλοκο όπως τα κλασσικά reverbs που έχουν της παναγιάς τα μάτια πάνω?
marathon Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 που να προσομοιώνει reverb αναλογικής κονσόλας για mac Γιατί ακούς τη διαφορά? :D Εάν όχι, οποιοδήποτε AU κιθάρας έχει μέσα 2-3 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
music man Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 Όχι γιατί είναι "αναλογικό" reverb αλλά επηδή ψάχνω κάτι απλό και ευχρηστο και ίσως με καλύψει καλύτερα από κάποια που έχω, δε λέω οτι θα το καταφέρει σίγουρα αλλά ψάχνομαι κι ίσως μπορείτε να με βοηθήσετε κι εσείς. Τί εννοείς AU κιθάρας?
marathon Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 Τί εννοείς AU κιθάρας? 1) Παίζεις πλήκτρα ή κιθάρα? 2) Με ποιό DAW δουλεύεις? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
music man Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 Για τα τύμπανα το θέλω να βάλω σε ένα ένα τρακ ξεχωριστά και χρησιμοποιώ cubase6
marathon Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 και χρησιμοποιώ cubase6 ....άλλος.... :D Αδυνατώ να βοηθήσω!!!...Αλλά... Πήγαινε στην NI http://www.native-instruments.com/#/en/products/producer/guitar-rig-5-player/ και κατέβασε τον δωρεάν Player. Έχει μέσα. http://www.native-instruments.com/#/en/products/producer/guitar-rig-5-player/?page=2471 YΓ. Τι λειτουργικό έχεις? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
music man Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 ΜΑC OS Χ λειτουργικό, αυτα τα guitar rig είναι αρκετά βαριά πάντως, γενικα τα reverb που έχω (RoomWorks, RVerb, Reverence, και κάποια CLA) μου φαίνονται αρκετά βαριά.
marathon Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 ΜΑC OS Χ λειτουργικό, αυτα τα guitar rig είναι αρκετά βαριά πάντως, γενικα τα reverb που έχω (RoomWorks, RVerb, Reverence, και κάποια CLA) μου φαίνονται αρκετά βαριά. Μιά χαρά είσαι...εδώ δουλεύαν με το G3 ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
orestiz Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 Βασικά οι προσομοιώσεις που υπάρχουν από κονσόλες γίνονται για τα dynamics και τα EQs που είχανε. Οι Paτζίδηκες έχουν FX πάνω. Κοίτα κάτι σε convolution reverb που μπορείς να παίξεις με πραγματικές αποκρίσεις δωματίων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση