full shred Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Μια δοκιμή που εκανα στο συγκεκριμένο κοματάκι. Κράξτε ελεύθερα!!!
geodimitri Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος για κράξιμο, καθότι είναι μια πολύ καλή προσπάθεια! ;) Από τα λαθάκια, το μόνο λίγο που με "χάλασε" είναι το παίξιμο εκτός χρόνου σε κάποια σημεία. Well done! :)
Manager Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Μπορεις να κανεις δικο σου backing track για το panama με μονο μπασο και τυμπανα, από αρχειο guitar pro. Oποτε αν το γραψεις μετα σε βιντεο θα ακουγεσαι μονο εσυ στις κιθαρες. Αν θες info για το πως να το κανεις, στειλε πμ.
full shred Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 Εχεις δικαιο για το εκτώς χρόνου! >:( Εκανα κανα 10ρια Βιντεο και τελικα ολο και χειροτερα το πηγαινα...τελικα κρατησα το πρωτο ως συνήθως. Για το backing track ξερω να το κάνω αλλα στο συγκεκριμένο νομίζω οτι είναι ολα τα λευτά η φωνη!!! Τhanks μαγκες.
marmelaki Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 παρτο σε backing track με την φωνη :) http://www.guitarbackingtrack.com/play/van_halen/panama_%283%29.htm (δεν εχω youtube στο γραφειο οποτε δεν ειδα το βιντεακι σου, γι αυτο και δεν το σχολιαζω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση