Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 50
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Oι Nightwish ειναι απο τις ενοχικες μου απολαυσεις...τα live τους ολα εχουν ηχαρα...επιτελους βρηκαν και μια αξια κ επιβλητικη αντικαταστατρια της Tarja (αν κ στο συγκεκριμενο ειχε προβληματακια),σε σχεση με την αλλη την ανεκδιηγητη!

Slow must go on....!!!!

Δημοσιευμένο

Φοβερό το κομμάτι! Ειδικά το σημείο με την γκάιντα(;) και το βιολί το απογείωσε.

Προσωπικά σταμάτησα να ακούω Nightwish από τότε που έφυγε η Tarja. Η προηγούμενη όπως λέει και ο noe13 ήταν ανεκδιήγητη* (προσωπική άποψη). Αυτή τώρα ε...δεν μπορώ να πω ότι με ξετρέλανε κιόλας, αλλά σίγουρα είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη. Σίγουρα θα άκουγα πολύ πιο άνετα ξανά Nightwish.  :)

*Είναι τυχαίο μήπως ότι στον πρώτο δίσκο που βγάλαν με την προηγούμενη τραγουδίστρια υπήρχαν δύο δίσκοι΄ ένας με τα φωνητικά και ένας χωρίς;  ;)

• Moderator
Δημοσιευμένο

Παιδιά εμένα μ'αρέσουν πολύ οι Nightwish ανεξάρτητα από τραγουδίστρια,γιατί θεωρώ καταπληκτική τη μουσική τους.Τρομερός συνθέτης ο Holopainen,όπως και εξαιρετικός κιθαρίστας είναι ο Vuorinen.

*Off topic:Δε μπορούσα να μην το πω.Τι μωρό είναι αυτό το καινούργιο ρε παιδιά?!  ;D ;D ;D

More is more. Yngwie Malmsteen

Δημοσιευμένο

Παιδιά εμένα μ'αρέσουν πολύ οι Nightwish ανεξάρτητα από τραγουδίστρια,γιατί θεωρώ καταπληκτική τη μουσική τους.Τρομερός συνθέτης ο Holopainen,όπως και εξαιρετικός κιθαρίστας είναι ο Vuorinen.

*Off topic:Δε μπορούσα να μην το πω.Τι μωρό είναι αυτό το καινούργιο ρε παιδιά?!  ;D ;D ;D

Συμφωνούμε Bill! Η μουσική είναι όντως καταπληκτική, αλλά δεν πρέπει να συνοδεύεται και από την ανάλογη φωνή;  ;)

• Moderator
Δημοσιευμένο

Συμφωνούμε Bill! Η μουσική είναι όντως καταπληκτική, αλλά δεν πρέπει να συνοδεύεται και από την ανάλογη φωνή;  ;)

Πέρα από την εντυπωσιακή της εμφάνιση,η Floor είναι πολύ καλή τραγουδίστρια.Μ'αρέσει και ως φωνή δηλαδή :P :P ;D ;D

Δημοσιευμένο

Πέρα από την εντυπωσιακή της εμφάνιση,η Floor είναι πολύ καλή τραγουδίστρια.Μ'αρέσει και ως φωνή δηλαδή :P :P ;D ;D

A! γι' αυτήν δε λέω, μου άρεσε (όχι όσο η Tarja βέβαια).  ;)

Για την Anette μιλούσα πριν.

• Moderator
Δημοσιευμένο

A! γι' αυτήν δε λέω, μου άρεσε (όχι όσο η Tarja βέβαια).  ;)

Για την Anette μιλούσα πριν.

Δεκτόν!

Υποσημείωση: Ερωτεύτηκα!  ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση