gvour Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 ούτε το πρώτο (κομματάρα) είναι ακριβώς δικό τους......;) Ναι βρε γνωστο,γι αυτο ειπα: κι ας μην ειναι και τουτο δικο τους εννοουσα"οπως και τ αλλο".
samy paraga Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Η ψήφος μου προς τουςΑΒΒΑ παραμένει σταθερή. Φίλως βάλε Σάμπα είναι καλοί ;D ;D ;D No one wants an alien
pericles Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Σήμερα είναι Τετάρτη παππού; Αλλά ου γαρ έρχεται μόνον.... Η ψήφος μου προς τουςΑΒΒΑ παραμένει σταθερή. @audiokostas Ρε συ κοκο δεν μπορεις να μην πεταξεις την παπαρια σου :P..ας ανεβαζες εσυ τους ΑΒΒΑ να διαβαζεις τα ποστ ολοκληρα >:(
spy Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Τα αγαπημένα μου κομμάτια από το Live at Fillmore East.
dvat Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 μπαντάρα !!! Εγώ βάζω το παρακάτω... Σχετικά νέο (με Haynes...) αλλά εγγύηση !!! Loaded Dice Όχι άλλα μινόρε...
lgbesios Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Δεν βλέπω δεν ακούω τίποτα >:( .... συνεισφέρω με μια καταπληκτική κατ εμε φωτο . (ψάχτε την) O Duane στον οδοντίατρο Καλή συνεχεία rust never sleeps
pericles Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 Midnight Rider - Allman Brothers - Live 1995 MIA ΠΟΛΥωραια εκτελεση του midnight rider .
pericles Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 JESSICA .LIVE ΣΤΟ ΙΔΙΟ SHOW .
pericles Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 KAI μαμω τα κομματια και τις εκτελεσεις (μιλαμε παιζει ο Allen WOODY μπασο με ''καρυδια '') Απιστευτο groove αφου χοροπηδαει και Gregg .!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση