TearsofZahara Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 OP Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 Ευχαριστω ο Alternative 8 ειναι για τη γεφυρα με Edge III τρεμολο αρα παιρνω τον ΤΒ-15
aris 17561 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 Ευχαριστω ο Alternative 8 ειναι για τη γεφυρα με Edge III τρεμολο αρα παιρνω τον ΤΒ-15 Σωστός http://www.youtube.com/user/aris17561
RayDTutto Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 Όχι. Όπως σωστά είπε ο Άρης: Ομως και πάλι όμως εφόσον είναι για νεκ θέση τότε κοιτάς τον sh γιατι trembucker βάζουμε μόνο σε bridge θέση . When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
TearsofZahara Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 OP Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 Όχι. Όπως σωστά είπε ο Άρης: Kατσε γιατι τωρα μπερδευτηκα το οχι που παει ? για την θεση του διπλου στην γεφυρα εχω αποφασισει να βαλω τον Alternative 8 και επειδη εχει Floyd Rose στυλ τρεμολο θα βαλω τον ΤΒ-15 σωστα?
RayDTutto Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 Α οκ. Λάθος μου. Νόμιζα ότι ψάχνεις neck. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
TearsofZahara Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 OP Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 ΟΚ Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις και αν ηξερε κανεις να μου πει πως μπορω να χρησιμοποιησω σε μια GNX-1 μονο τα εφε ( Κορους ντιλεϊ κτλ ) χωρις να μου αλλαζει τον ηχο του ενισχυτη θα ημουν ευγνωμων
aris 17561 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 ΟΚ Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις και αν ηξερε κανεις να μου πει πως μπορω να χρησιμοποιησω σε μια GNX-1 μονο τα εφε ( Κορους ντιλεϊ κτλ ) χωρις να μου αλλαζει τον ηχο του ενισχυτη θα ημουν ευγνωμων Θέλει να την συνδέσεις στην λουπα και να disable amps - cabs . Κανε copy paste το εγγλεζικο στο google να δεις πως γίνεται το disable αν δεν ξέρεις για την συγκεκριμένη πεταλιερα . Εκτός αν υποστηρίζει μέθοδο 4 καλλωδιωνε που δεν το νομίζω . http://www.youtube.com/user/aris17561
TearsofZahara Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 OP Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2013 Tην εχω συνδεση ως εξης με ενα καλωδιο που απο την μια ειναι με ενα βυσμα και απο την αλλη με δυο το μονό το εχω βαλει στο insert του ενισχυτη ( οχι στο input ) και την αλλη ακρη που ειναι τα δυο βυσματα στο in και στο out της πεταλιερας και την κιθαρα στο input του ενισχυτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση