Προς το περιεχόμενο

In my life - fingerstyle

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Μετά από πολύ καιρό δεήθηκα να βάλω ένα βιντεάκι, αφού μου έσπασε τα ... νεύρα η νέα webcamera μου και τα προγράμματα ήχου >:(. Η διασκευή είναι στο κούρδισμα DADGAD. Παν σχόλιον δεκτόν.

Δημοσιευμένο

πολύ ωραίο παίξιμο II :)

geek talk : folk χορδές; τι νούμερο; Οι καλοί παίχτες (όπως εσύ) παίζουν με τέτοια άνεση που κάνουν τις 11 να ακούγονται 9, γι αυτό ρωτάω.

β) έχεις δοκιμάσει τέτοιες χορδές σε dreadnaught;

Δημοσιευμένο

geodimitri, blue, kbasilis, gvour και Earendil ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια,

πολύ ωραίο παίξιμο II :)

geek talk : folk χορδές; τι νούμερο; Οι καλοί παίχτες (όπως εσύ) παίζουν με τέτοια άνεση που κάνουν τις 11 να ακούγονται 9, γι αυτό ρωτάω.

β) έχεις δοκιμάσει τέτοιες χορδές σε dreadnaught;

Οι χορδές φίλε blue είναι elixir polyweb 12αρες. Τώρα που το είπες όντως δείχνουν και ακούγονται λίγο σαν folk :D. Να σου πω την αλήθεια δεν έχω δοκιμασει όλες τις χορδές που υπάρχουν αλλά από όσες έχω δοκιμάσει νομίζω ότι οι elixir είναι ο καλύτερος συμβιβασμός μεταξύ ήχου και μακροζωίας (και βαριέμαι αφάνταστα να αλλάζω συχνά χορδές όπως ο SF  :D). Πάντως το μυστικό για εύκολο παίξιμο με 12αρες είναι το χαμηλό σεταπ και το βολικό μανίκι. Αν η κιθάρα δεν είναι μουγκή πιστεύω ότι είναι καλύτερα να είναι χαμηλά οι χορδές.

I can do that. Hold my beer.

Να στην κρατάω εγώ αν είναι Guiness ;D

Δημοσιευμένο

Μπράβο φίλε πολύ καλός και πολύ καλή επιλογή κομματιού από τους θεούς Beatles.Δεν έχω δοκιμάσει να το παίξω fingerstyle αλλά μόνο κανονικά.Μου έδωσες ιδέα.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...