hyperpanos Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2013 Ένα slow κομμάτι, αφιερωμένο σε όσους αρέσει να βρίσκονται ή να γυρίζουν "σπίτι" ;) Ελπίζω να σας αρέσει και όποιος θέλει ας αφιερώσει λίγο χρόνο και για σχόλια και παρατηρήσεις :) Home.mp3 όχι άλλο κάρβουνο!!!
geodimitri Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2013 Πάνο πολύ μου άρεσε! Πολύ μελωδικό παίξιμο, με ωραίες ιδέες που θύμιζε ιδιαίτερα Satriani. Μπράβο! :) Υ.Γ.: Το backing υπάρχει; ;)
John Goumis Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2013 Και εμένα μου άρεσε Πάνο! Δικό σου είναι έτσι? Αν κατάλαβα καλά από τον τίτλο. Μπράβο! :)
hyperpanos Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Και εμένα μου άρεσε Πάνο! Δικό σου είναι έτσι? Αν κατάλαβα καλά από τον τίτλο. Μπράβο! :) Γιάννη μου σε ευχαριστώ :) Πάνο πολύ μου άρεσε! Πολύ μελωδικό παίξιμο, με ωραίες ιδέες που θύμιζε ιδιαίτερα Satriani. Μπράβο! :) Υ.Γ.: Το backing υπάρχει; ;) Δημήτρη σε ευχαριστώ, να είσαι καλά :) Το κομμάτι δεν είναι δικό μου, αλλά του συνήθους υπόπτου Satriani ;) Το backing track θα στο στείλω το μεσημέρι, όταν πάω σπίτι ;) όχι άλλο κάρβουνο!!!
geodimitri Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημήτρη σε ευχαριστώ, να είσαι καλά :) Το κομμάτι δεν είναι δικό μου, αλλά του συνήθους υπόπτου Satriani ;) Το backing track θα στο στείλω το μεσημέρι, όταν πάω σπίτι ;) Ωχ! Βγήκα οφσάιντ! ;D Να μην ξέρω το τραγούδι του master. Και έλεγα, πολύ Satriani θυμίζει βρε παιδί μου. Να που ήταν τελικά! :D Ευχαριστώ πολύ για το backing! :)
kbasilis Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Φίλε Πάνο για άλλη μια φορά έγραψες :D Flying High Again
hyperpanos Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Φίλε Πάνο για άλλη μια φορά έγραψες :D Σε ευχαριστώ φίλε :) Ορίστε και το backing track ;) Joe_Satriani_-_Home_Backing_Track.mp3 όχι άλλο κάρβουνο!!!
chris gti Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Super. Να την πω την αμαρτία μου? Διαβάζοντας τον τίτλο υπέθεσα ότι έχεις κάνει cover στο home των dream theatre (all time favorite) και ψάρωσα...!
hyperpanos Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Super. Να την πω την αμαρτία μου? Διαβάζοντας τον τίτλο υπέθεσα ότι έχεις κάνει cover στο home των dream theatre (all time favorite) και ψάρωσα...! Σε ευχαριστώ φίλε :) Μόλις άκουσα αυτό των dream theatre που έγραψες, κομματάρα και τεράστιος κιθαρίστας ο petrucci ;) όχι άλλο κάρβουνο!!!
chris gti Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 :o Παράτα οτιδήποτε κάνεις αυτή τη στιγμή και φύγε σφαίρα στο κοντινότερο δισκάδικο να πάρεις αυτό το ΜΝΗΜΕΙΟ... Άκου το με ησυχία 10-20 φορές για να το εμπεδώσεις, και με ευχαριστείς αργότερα ;D Χωρίς πλάκα, μιλάμε για ένα απο τα κορυφαία albums ever
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση