OrestisGuitar Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2013 καλησπερα παιδια ,μολις τελειωσα το καινουργιο μου βιντεο που εχει να κανει με αυτοσχεδιασμο και τα maptracks.Ελπιζω να σας αρεσει περιμενω τα σχολια σας καλα η κακα ενοειται.Ευχαριστω πολυ!!!! www.orestisguitar.com
cigaret13 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2013 Μπράβο φίλε μου,εκφραστικότατος,λίγες νότες και καλές ;) παιγμένες με αίσθημα και τεχνική.Να πως ένα απλό σόλο παιγμένο με μεράκι(και αγάπη ;D) ακούγεται πολύ όμορφα. Υ.Γ. Σε ζηλεύω για τον Vai :o
geodimitri Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ ωραίο Ορέστη! Έπαιξες μελωδικά και με πολύ συναίσθημα. Μπράβο! :)
kbasilis Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2013 Μπράβο πολύ ωραίος :D Flying High Again
Minoru Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2013 Μπράβο!! \m/ η κιθάρα όπως μου αρέσει να παίζεται!! :) ουσιαστικά και με αισθητική...
hyperpanos Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2013 Πιο πολύ μου αρέσει ο τρόπος που το "νιώθεις" ;) όχι άλλο κάρβουνο!!!
OrestisGuitar Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2013 παιδια ευχαριστω πολυ για τα καλα λογια,προσπαθω να κανω οτι καλυτερο μπορω.ερχονται και αλλα βιντεο,ευχαριστω και παλι.περιμενω και αλλα σχολια ..... www.orestisguitar.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση