Illuvatar Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2013 Εχω να γραψω κασετα απο τα μεσα των 90s. Ρε τι τραβαγαμε μ'αυτες... :P Ωραιες εποχες ομως. Ασχετο, ακουγα πριν λιγα λεπτα τον γνωστο Γεωργιου στο RealFM, κανει διωρη εκπομπη καθε μερα 5 με 7 το απογευμα. Μιλαγε λοιπον με εναν ακροατη στον αερα, και ελεγαν για το νεο αλμπουμ των Deep Purple. Ο διαλογος πηγε καπως ετσι: Ακροατης: "ρε Γιωργο, ακουσες το νεο αλμπουμ των DP?" Γεωργιου: "ναι ακουσα 2 κομματια." Ακροατης: "τι να σου πω? Απο τοτε που εφυγε ο Lord, η μπαντα δεν..." Γεωργιου: "ελα ενταξει, και τι εγινε? Ο Lord δεν ηταν και ο...Eric Burdon. Εννοω, δεν ηταν και ο Eric Burdon των Deep Purple, δεν εγινε και τιποτα που εφυγε. Εγω παντως που ακουσα δυο κομματια, μετρια πραγματα..." Aχαχαχαχα, α ρε ειδημονα Γεωργιου... Χαχαχα,θεός ο Γεωργίου,μέχρι και τους DP έχει μελετήσει...Καλά ο ακροατής τί σκεφτόταν όταν ρωτούσε τον Γεωργίου για το νέο τους άλμπουμ; :P Το μόνο που θα χαρώ πάντως εάν γράψω κασέτες,είναι οτι ο,τι και να γράψω,θα το γράψω πάνω σε παλιά ελαφρολαικά τραγούδια που έχουν κάτι παλιοκασέτες σπίτ απο την εποχή της Χούντας,οπότε κομπλέ,αξίζει νομίζω! :P Long Live Rock 'n' Roll!
Waterfall-K Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2013 OP Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2013 Καλά ο ακροατής τί σκεφτόταν όταν ρωτούσε τον Γεωργίου για το νέο τους άλμπουμ; :P Μ@λ@κιες σκεφτοταν, απ'αυτα που ελεγε καταλαβα οτι ηταν ο κλασσικος ασχετος που περα απο το Child In Time & Smoke On The Water δεν ειχε ακουσει τιποτα αλλο. Οι κλασσικοι τυποι που θα σου πουν "Τι? υπαρχουν ακομα οι Deep Purple? χαχαχα...." Για πολλες κλοτσιες, τεσπα... Ο Γεωργιου απ'την αλλη ακουει πολυ Rock, Blues, Funk κλπ, ειναι και ο λογος αλλωστε που τον ακουω καθοτι ειμαι ασχετος με τα Ελληνικα ποδοσφαιρικα και λοιπα καραγκιοζιλικια και γιατι τουλαχιστον η μιση του εκπομπη εχει ωραια μουσικη. Πεταει ομως μερικες φορες και κατι "κοτρονες" και με τρελαινει... ;D Γενικα εχει γελιο παντως και ακουγεται ευχαριστα και απο μη ποδοσφαιροφιλους. Specs talks, Mgs walks
Illuvatar Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2013 Μ@λ@κιες σκεφτοταν, απ'αυτα που ελεγε καταλαβα οτι ηταν ο κλασσικος ασχετος που περα απο το Child In Time & Smoke On The Water δεν ειχε ακουσει τιποτα αλλο. Οι κλασσικοι τυποι που θα σου πουν "Τι? υπαρχουν ακομα οι Deep Purple? χαχαχα...." Για πολλες κλοτσιες, τεσπα... Ο Γεωργιου απ'την αλλη ακουει πολυ Rock, Blues, Funk κλπ, ειναι και ο λογος αλλωστε που τον ακουω καθοτι ειμαι ασχετος με τα Ελληνικα ποδοσφαιρικα και λοιπα καραγκιοζιλικια και γιατι τουλαχιστον η μιση του εκπομπη εχει ωραια μουσικη. Πεταει ομως μερικες φορες και κατι "κοτρονες" και με τρελαινει... ;D Γενικα εχει γελιο παντως και ακουγεται ευχαριστα και απο μη ποδοσφαιροφιλους. O Γεωργίου τα ακούει αυτα?Εκ πρώτης όψεως πάντως δέν το κόβεις πολύ... Long Live Rock 'n' Roll!
Waterfall-K Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2013 OP Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2013 Φερνει πιο πολυ σε λαικο-σκυλα τυπο ε? Ε καμια σχεση, δεν ακουει καθολου Ελληνικα, ειναι παλιοροκας ο τυπος. SoulFunkοRockας, και στην εκπομπη του μπορει να ακουσεις απο Animals και S.R. Vaughan μεχρι Billy Cobham και Manfred Mann. Να, για παραδειγμα, τωρα ακουω το αλμπουμ "Nightingales & Bombers" απο Manfred Mann's Earth Band κι αυτο γιατι μου τους θυμισε πριν λιγο ο τρελος παιζοντας ενα κομματι απο κει κλεινοντας την εκπομπη. ;D Specs talks, Mgs walks
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Εχω να γραψω κασετα απο τα μεσα των 90s. Ρε τι τραβαγαμε μ'αυτες... :P Θυμάμαι ακόμα να παρατηρώ με περιέργεια τον αδερφό μου ,καθώς έτρωγα danonito, με το μολύβι στο χέρι να χειρουργεί την κασέτα.Την επόμενη μέρα είπα τις νέες λέξεις που έμαθα στο σχολείο. ;D ;D ;D Ποιον Γεωργίου ρε παιδιά;...τις καλύτερες ατάκες τις λέει(δεν ξέρω αν συνεζίχει) ο Καρατζαferries...παίζει κάτι vintagies σχολιάζοντας παράλληλα...άλλο πράγμα. ;D Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 ..
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 OP Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Μ'αρεσει ρε Stoner Jackass που απαντας γρηγορα. Μονο με 7 μερες καθυστερηση... ;D Να περιμενουμε σχολιο για το νεο βιντεοκλιπ των DP κατα τις 24-25 Μαϊου? :P Specs talks, Mgs walks
atreu73 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Ωραίο το κλιπ. Έχω μία μόνο ένσταση. Τα μπαζαμπούγκας της καλόγριας θα έπρεπε να είναι πολύ πολύ μεγαλύτερα. ο χρόνος αρκετός
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 OP Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Εγω εχω δυο ενστασεις. Η μια ειναι αυτη που εχεις και συ ;D και η αλλη ειναι οτι επρεπε να κανουν ενα κλιπ με αλλο τραγουδι(α) απο το αλμπουμ. Τα δυο (edited) Singles που εχουν κυκλοφορησει και τωρα το παραπανω κλιπ που θα βγει και σε Single ειναι πολυ radio-friendly. Δεν ειναι ασχημα βεβαια, αλλα τα "γκαζια" ειναι αλλου. A Simple Song /Out Of Hand / Above And Beyond / Apres Vous / Uncommon Man / Blood From The Stone κλπ. Δεν μπορω και να ανεβασω και τιποτα στο youtube να ακουσουμε, οσοι ανεβαζουν κατι τρωει σβησιμο εντος λιγων ωρων... >:( Specs talks, Mgs walks
mustafank Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2013 Δεν μπορω και να ανεβασω και τιποτα στο youtube να ακουσουμε, οσοι ανεβαζουν κατι τρωει σβησιμο εντος λιγων ωρων... >:( Ανέβασε λίγο Rolling Stones να βρεις την υγειά σου.Ούτε σβήσιμο, ούτε τίποτα. 8) :P ;D https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση