TowerofPower Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα Φίλε !Στο Φυλη στο wire wood εχεις πάει ποτέ?Πηγαινω εκει για σεταρισματα και σερβις τα οργανα ειναι κορυφη ο τύπος !WIRE & WOODΚαταστήματα Μουσικών Οργάνων - Μουσικά Όργανα Βαφοπούλου Γεωργίου 22 Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54646 Τηλ.: 2310426342
alderbody Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα παρεα ! Υπαρχει καποιο προβλημα στην κιθαρα μου πιθανότατα με το βύσμα jack και συχνα χανεται η επαφη με αποτελεσμα να ακουγονται διαφοροι ενοχλητικοι ηχοι (τυπου χρατς χρουτς) . Εχεται να προτείνετε καποιο ατομο στη θεσσαλονικη που ασχολειται με τα ηλεκτρικα και να μπορει να διορθώσει το προβλημα (και σχετικα οικονομικα) ? Το πρόβλημά σου δεν είναι ανάγκη να το δεί κιθαρομάστορας. Κι ένας απλός ηλεκτρολόγος/ηλεκτρονικός αρκεί. Το πιθανότερο είναι να χρειάζεται ενα ελάχιστο "στράβωμα" το έλασμα του jack. Είναι αυτό το μακρύ "σιδεράκι" που βλεπεις στη φωτό: (όχι τα δυο κοντύτερα με τις τρύπες) Βρές το βύσμα και κάντ΄το μόνος σου. Απλά θέλει να πιέσεις το έλασμα προς τα μέσα για να κάνει καλύτερη επαφή, και ίσως να χρειαστεί να το καθαρίσεις απο τυχόν οξειδώσεις και βρωμιές. Σε 2 λεπτά είσαι έτοιμος. ...εκτός αν θέλεις να κάνεις κι άλλες δουλειές στο όργανο, οπότε πάνε σε μάστορα. wood matters
Nikiforos94 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Το βισμα το εχω αλλαξει μονος μου στο παρελθον .... Αλλα φοβαμαι μην κανω κουτσουκελα και εχω δουλεια την αλλη βδομαδα ! ;D Ευχαριστω πολυ φια τις πληροφοριες παιδες! Keep on rocking
Eneekay Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Να καταθέσω και εγώ την γνώμη μου καθώς έχω πάει σχεδόν σε όλους. Λαμπής παιδιά, Λαμπής...... Μια φορά πήγα και δεν υπάρχει περίπτωση να πάω ξανά σε άλλον. +1 και από μένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση