LarryMullen Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2006 Υποθέτω πως εδώ μέσα υπάρχουν άτομα που ασχολούνται με το τραγούδι ή/και τα πνευστά… Ξεχωριστή κατηγορία δεν είδα και έχω να δηλώσω: ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ :lol: Αυτοί δεν είναι άνθρωποι??? Αυτοί δεν είναι καλλιτέχνες??? :roll: ΥΓ: Κάντε και ένα ρετουσάρισμα στις άλλες κατηγορίες… ¶ντε πιάστε το ξεσκονόπανο! :wink: Ο ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ LARRY! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ!
SONICSPOT Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2006 φυσικα και ειναι και ανθρωποι και καλλιτεχνες - και μερικοι πολυ μεγαλοι - ...ειναι θεμα νοιζ οποτε βλεπουμε... :lol: ead, Follow or Get out of the way !!
LarryMullen Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2006 Αντε να δουμε.. Γιατι εγω παιζω και κορνετα.... :oops: Ο ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ LARRY! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ!
cos_dr Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ δεν τους βλέπω σαν ανθρώπους αυτούς, θα πρέπει να τους κυκλοφορείτε με λουρί και φίμωτρο, Οταν είδα έναν τρομπετίστα στο δρόμο μια μέρα, ρώτησα τον εαυτό μου. Είναι αυτός τρομπετίστας? Μετά το ξανασκέφτηκα και ειπα............. Είναι αυτός....μουσικός??? :lol: :lol: :lol: Πράγματι θα υποστιρίξω την πρόταση για νέα κατηγορία, πνευστών και τραγουδιστών, και ίσως και dj .......... Είμαι σίγουρος οτι θα γίνει δεκτό αμεσα και θα υλοποιηθεί, εξ άλλου είναι και προεκλογική περίοδος για να δούμε ποιος θα είναι ο νέος δήμαρχος του noiz, :roll: Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2006 Administrator Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2006 Το θέμα είναι ότι τόσα χρόνια δεν έχει υπάρξει ποτέ ερώτημα γύρω από αυτά... Αν θεωρείτε ότι υπάρχει ανάγκη, να δημιουργήσουμε. Live and let Live.
cardinal Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2006 Το θέμα είναι ότι τόσα χρόνια δεν έχει υπάρξει ποτέ ερώτημα γύρω από αυτά...Αν θεωρείτε ότι υπάρχει ανάγκη' date=' να δημιουργήσουμε.[/quote'] Σε πιανω αδιαβαστο Yameth. Για δες κι εδω που δε βρηκα ενα ανθρωπο να μου απαντησει... :cry:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση