korman709 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπερα,δεν εχει σημασια καμια σημασια το ποσο καλο ειναι το φλαουτο εαν εχει σι χαμηλο η οχι.ακομα και vintage οργανα μερικα ειχαν σι,αναλογα τον κατασκευαστη.εγω εχω με ντο.την μαρκα που αναφερεις δεν την ξερω.λογικα ειναι νικελινο η χαλκινο επαργυρωμενο.δωσε μας στοιχεια περισσοτερα,ποτε το πηρες,απο που κλπ.ισως σε βοηθησω περισσοτερο.
Vasilis135 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2013 περασε καιρος απο το θεμα αυτο,αραγε πως πας με το οργανο?εχεις ξεκινησει μαθηματα? σου ταιριαξε το οργανακι? korman709 Σ' ευχαριστώ καταρχήν για το ενδιαφέρον που δείχνεις.Η αλήθεια είναι πως φύσηξα λίγο το φλάουτο και δυσκολεύτηκα πολύ.Συνεπώς είπα να επικεντρωθώ στο σαξόφωνο και να δώσω όλη τη "δύναμη" μου εκεί.Πάντως το φλάουτο,το σαξόφωνο και το κλαρινέτο είναι από τα αγαπημένα μου όργανα... Μακάρι να μ αξιώσει η ζωή,να το μάθω κι αυτό το όργανο.Έστω και λίγο... Να σαι καλά! Τελικά η μουσική είναι ωραία.
korman709 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2013 korman709 Σ' ευχαριστώ καταρχήν για το ενδιαφέρον που δείχνεις.Η αλήθεια είναι πως φύσηξα λίγο το φλάουτο και δυσκολεύτηκα πολύ.Συνεπώς είπα να επικεντρωθώ στο σαξόφωνο και να δώσω όλη τη "δύναμη" μου εκεί.Πάντως το φλάουτο,το σαξόφωνο και το κλαρινέτο είναι από τα αγαπημένα μου όργανα... Μακάρι να μ αξιώσει η ζωή,να το μάθω κι αυτό το όργανο.Έστω και λίγο... Να σαι καλά! να σαι καλα κ συ,σιγουρα δεν ταιριζουν σε ολους ολα τα οργανα,αν αποφασισεις ομως καποια στιγμη να ασχοληθεις,ειδοποιησε με να σου συστησω καλους δασκαλους.την καλημερα μου και καλη τυχη με το sax !
Vasilis135 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2013 να σαι καλα κ συ,σιγουρα δεν ταιριζουν σε ολους ολα τα οργανα,αν αποφασισεις ομως καποια στιγμη να ασχοληθεις,ειδοποιησε με να σου συστησω καλους δασκαλους.την καλημερα μου και καλη τυχη με το sax ! Ευχαριστώ ειλικρινά για τις ευχές,και σου εύχομαι καλή μουσική σεζόν με μπόλικη δημιουργικότητα! :) :) :) Τελικά η μουσική είναι ωραία.
killbill Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπερα,δεν εχει σημασια καμια σημασια το ποσο καλο ειναι το φλαουτο εαν εχει σι χαμηλο η οχι.ακομα και vintage οργανα μερικα ειχαν σι,αναλογα τον κατασκευαστη.εγω εχω με ντο.την μαρκα που αναφερεις δεν την ξερω.λογικα ειναι νικελινο η χαλκινο επαργυρωμενο.δωσε μας στοιχεια περισσοτερα,ποτε το πηρες,απο που κλπ.ισως σε βοηθησω περισσοτερο. το έχω αγοράσει το 1983 από Ιταλία. Γράφει "Ida Maria Grassi" made in Italy. Επι την ευκαιρία, να υποθέσω ότι δεν υπάρχει τρόπος να βγάλω το σι χαμηλό όταν το φλάουτο έχει δύο κλειδιά αντί για τρία στο μικρό του μέρος ε; :'(
korman709 Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2013 οχι....δε γινεται,μονο αν εχεις footjoint με σι.το φλαουτο σου ειναι vintage.ευχομαι να το χαρεις...αλλοι εχουν χρυσα και δεν τα χαιρονται... :P
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2013 Vintage = an old collectable item, an antique. Specs talks, Mgs walks
killbill Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2013 αν το πουλήσω, τι μπορεί να πιάνει;
korman709 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2013 υπαρχει ενα στο ebay σε καλη κατασταση στα 150 ευρω.δεν αξιζει να το πουλησεις,κρατησε το. υ.γ ενα καλο,χειροποιητο ασημενιο φλαουτο ξεκιναει απο τα 7000 ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση