treloagori Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2013 εχω εναν modelling amplifier και θελω να ρωτησω επειδη στο σπιτι παιζω σε χαμηλες εντασεις να μπω στην διαδικασια να παρω τελικο και να τον περασω απ τις 2 καμπινες που εχω η να παρω 2 monitors να κανω την δουλεια μου? σε χαμηλες εντασεις θα χανουν πολυ σε σχεση με τις καμπινες ?
JHN Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2013 Μπορείς να πεις τι ακριβώς έχεις;Αν αναφέρεσαι σε κεφαλή τύπου line 6 αυτές στην έξοδο του τελικού ενισχυτή δεν περιλαμβάνουν προσομοίωση ηχείου κιθάρας,οπότε πιστεύω κάποια καμπίνα κιθάρας είναι μονόδρομος.
treloagori Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2013 το kemper profiling....απλα αν ειναι να πας για καμπινα θελω και τελικο ενω αλλιως θελω μονο 2 μονιτορ και τελειωσα...ολα αυτα επειδη παιζω χαμηλα
JHN Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2013 Για το Kemper πιστεύω καλύτερα από ηχεία μόνιτορ αναφοράς.Από το σάιτ τους φαντάζομαι πως έχεις ήδη κατεβάσει άπειρους ενισχυτές αλλά και προσομοιώσεις καμπινών και μικροφόνων.PA μόνιτορ για ποιό λόγο,αφού πάνω από 20 W rms δεν θα χρειαστείς ποτέ σε ένα μέσο δωμάτιο.
Marillion Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2013 Για το σπιτι μονο? Για κοιτα εδω... http://www.thomann.de/gr/electro_harmonix_44_magnum_power_amp.htm απλα απιστευτο, με μια μικρη καμπινα και εισαι κομπλε. Με τα μονιτορ θα εισαι σε full range flat response (FRFR) κατασταση αλλα δεν θα νιωθεις κατα την γνωμη μου τον ογκο κ τον "αερα" της κιθαρας. Ειναι σαν να παιζεις με vst στο pc! Lets ...Rock!
treloagori Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2013 ποια full range flat response προτεινετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση