petersrv Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2013 Και μετά τα τζαζο-φιουζιον το ρίξαμε στο εμπορικό!!!! Μας πάει λέτε???
Nestoras Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2013 Και μετά τα τζαζο-φιουζιον το ρίξαμε στο εμπορικό!!!! Μας πάει λέτε??? Μάλλον όχι. Έχω την εντύπωση πως: Ο ντράμμερ τραβάει λίγο πίσω. Η τραγουδίστρια αν και ευειδής, μ' αυτή την ψιλοένρινη προφορά φαίνεται να μην πατάει 100% στη νότα. Το κομμάτι δεν δρέπει συνθετικάς δάφνας, όπως βέβαια και ο στίχος, όπως βέβαια και το σόλο. Επίσης ...SRV με Gibson? InfluenSir!
pericles Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2013 Ναι ο ντραμμερ τραβαει οχι λιγο αλλα [b]αρκετα Αυτο συνηθως συμβαινει αν τους βαλεις μετρονομο και προσπαθουν να πεφτουν πανω του ενω αντιθετα πρεπει να ειναι λιγο πιο μπροστα απο αυτον, η αλλη αιτια ειναι η ελλειψη εμπειριας σε παλκο με διαφορα στυλ μουσικης δηλαδη χιλιομετρα στο κοντερ . Το κομματι δεν μου αρεσε συνθετικα- παιξιμο και ενορχησστρωση αλλα Creal η κανω λαθος; Το ιδιο και η τραγουδιστρια ...θελει να κανει τα χιλιομετρακια της . ;D ;D Ελπιζω τα επομενα που θα ανεβασετε (αν ) να ειναι καλυτερα.
samy paraga Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2013 Συμπαθές με φάνηκε στα λημέρια του εμπορικού ελληνικού ποπ . Ηγώ :) δεν αντελήφθειν καθυστερημένο νδράμμερ ,αλλά αφού του λέει ο Περίκλας ,εγώ περισσεύω. Το σόλο της κιθάρας ήτω χειρότερο κι από δικό μου ;D ,θέλει επειγόντως διόρθωση . Επίσης αυτή η ρυθμική στο αριστερό μου αυτί-ηχείο ,μου γάνωσε το κεφάλι .Πολύ στεγνή , πολύ έντονη και συνεχής επανάληψη. Πολύ μεγάλη διάρκεια για ποπ τραγούδι ,ή κάνω λάθος? Καλή συνέχεια :) No one wants an alien
petersrv Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2013 ΟΚ! :) Ειλικρινά thanx guys για την επικοδομιτική κριτική σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση