kbasilis Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2013 Στο πρώτο βίντεο αυτού του θέματος, ο soldano. βασικά τώρα είδα πόσο έχουν.. :'( Για την τιμή τους μηλάς ή κάνω λάθος? Flying High Again
geodimitri Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2013 Αν έκρινα από αυτό το βίντεο Άρη (το δεύτερο δηλαδή), θα ψήφιζα τον Mesa. Πολύ καλύτερος ακούγεται από τον Soldano. Ο Soldano έχει το ίδιο EQ με το πρώτο βίντεο ή το άλλαξες; Δεν ξέρω εδώ τι παίχτηκε άλλα οι όροι αντιστράφηκαν. Ο Mesa ήταν πολύ πιο "bright" σε αντίθεση με τον πολύ μουντό και μπουκωμένο Soldano.
aris 17561 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2013 Αν έκρινα από αυτό το βίντεο Άρη (το δεύτερο δηλαδή), θα ψήφιζα τον Mesa. Πολύ καλύτερος ακούγεται από τον Soldano. Ο Soldano έχει το ίδιο EQ με το πρώτο βίντεο ή το άλλαξες; Δεν ξέρω εδώ τι παίχτηκε άλλα οι όροι αντιστράφηκαν. Ο Mesa ήταν πολύ πιο "bright" σε αντίθεση με τον πολύ μουντό και μπουκωμένο Soldano. εχουν διαφορετικες ρυθμισεις... ολα τα αλλα ιδια... http://www.youtube.com/user/aris17561
nick_ls Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2013 Για την τιμή τους μιλάς? Ναι ναι, για την τιμή τους. Αν πουλήσω το αυτοκίνητο μου, ζήτημα είναι να παίρνω τον έναν από αυτούς σε καινούργιο :P
geodimitri Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2013 εχουν διαφορετικες ρυθμισεις... ολα τα αλλα ιδια... Λέω να ρίξω μια ιδέα! ;D Να έκανες όποτε μπορούσες ένα συγκριτικό των δύο (Soldano - Mesa) με ρυθμίσεις για τον Soldano αυτές του πρώτου βίντεο, και για τον Mesa αυτές του δεύτερου. Ή αλλιώς θα μπορούσες να ψάξεις λίγο τα EQ των ενισχυτών και να χρησιμοποιήσεις τις ρυθμίσεις που σου αρέσουν εσένα περισσότερο.
aris 17561 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2013 Λέω να ρίξω μια ιδέα! ;D Να έκανες όποτε μπορούσες ένα συγκριτικό των δύο (Soldano - Mesa) με ρυθμίσεις για τον Soldano αυτές του πρώτου βίντεο, και για τον Mesa αυτές του δεύτερου. Ή αλλιώς θα μπορούσες να ψάξεις λίγο τα EQ των ενισχυτών και να χρησιμοποιήσεις τις ρυθμίσεις που σου αρέσουν εσένα περισσότερο. η αληθεια ειναι οτι δεν θυμαμαι καθολου τις ρυθμισεις και επισης τωρα τελειωσε... Παμε για αλλα... Οτι εγινε εγινε... http://www.youtube.com/user/aris17561
kbasilis Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2013 Ναι ναι, για την τιμή τους. Αν πουλήσω το αυτοκίνητο μου, ζήτημα είναι να παίρνω τον έναν από αυτούς σε καινούργιο :P Σε καταλαβαίνω απόλυτα,λες και πουλάνε κανένα χρυσορυχείο :P Flying High Again
blackie Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2013 Σε καταλαβαίνω απόλυτα,λες και πουλάνε κανένα χρυσορυχείο :P ναι αλλα τις les paul standard που κανουν 2+ χιλιαρικα τις παιρνετε... ::)
geodimitri Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2013 η αληθεια ειναι οτι δεν θυμαμαι καθολου τις ρυθμισεις και επισης τωρα τελειωσε... Παμε για αλλα... Οτι εγινε εγινε... Ε, δεν πειράζει τότε! ;) Εις αναμονή των επόμενων τότε! :)
kbasilis Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2013 ναι αλλα τις les paul standard που κανουν 2+ χιλιαρικα τις παιρνετε... ::) Εγώ προσωπικά μπα :P αν τα είχα θα τα ακουμπούσα σε ενισχυτή αλλά έλα που δεν τα έχω :-[ Ούτε ενισχυτή ούτε κιθάρα της προκοπής(αυτή που έχω ψιλοπαλεύεται) Μόλις μου έξυσες τις πληγές φίλε blackie πάλι θα αρχίσω να κλαίγομαι ;D Flying High Again
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση