Moderator LK Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2013 Moderator Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2013 Εμένα πάλι με έχει καρφωθεί αυτό στο μυαλό: Steely Dan Live -Cousin Dupree- Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
pericles Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2013 παιδια ειναι ενα καλο ξεκινημα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! @LK ακριβως αυτο περιμενα απο σενα να ποσταρεις. :D το γιατι θα στο εξηγησω οταν βρεθουμε η με πμ. ;D ;D ;D @SONIX ...ΩΡΑΙΟ το κομματι (μηπως χωρισες τωρα τελευταια ; ;D ;D)
pericles Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2013 Oριστε και ο κιθαριστας τους Mr.Herington ..για μια μικρη επιδειξη!! :o :o ;D ;D
marathon Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2013 Oριστε και ο κιθαριστας τους Mr.Herrigton ..για μια μικρη επιδειξη!! :o :o ;D ;D Πές ότι δεν σε έβαλα εγώ ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
pericles Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2013 Steely Dan live plays "Peg" KAI BEBAIA δεν μ'εβαλες εσυ ;) ΕΙΣΑΙ οπαδος ; (φαν -fan Αγγλιστι !!)
Moderator LK Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2013 Moderator Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2013 @LK ακριβως αυτο περιμενα απο σενα να ποσταρεις. :D το γιατι θα στο εξηγησω οταν βρεθουμε η με πμ. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Μπά, τα έκοψα αυτά.........από το 1998. ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
pericles Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2013 Που το ανακαλυψες αυτο sammy ; αυτο ειναι και το πνευμα του thread :ανεβαζουμε οτι καλο βρουμε για το τιμωμενο group.Eυχαριστουμε . :D
Nestoras Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2013 Steely Dan Peg Guitar Solo-Studio vs. 4 Live Versions Το στούντιο σόλο είναι απίθανο. Απο 'κεί και μετά όλοι βάζουν κάτι δικό τους. Εγώ έχω μια συμπάθεια στον Jojo λόγω καταγωγής. :) InfluenSir!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση