Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2013 OP Moderator Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2013 Δες τη διόρθωσή μου! ;D More is more. Yngwie Malmsteen
Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2013 Moderator Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2013 Δες τη διόρθωσή μου! ;D Να σε ρωτήΞω κάτι. Μέσω cubase τελικά κάνεις δουλειά;;; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2013 OP Moderator Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2013 Να σε ρωτήΞω κάτι. Μέσω cubase τελικά κάνεις δουλειά;;; Ναι! More is more. Yngwie Malmsteen
Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2013 Moderator Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2013 Ναι! Τέλος Έτσι θα το κάμεις....που με θε και stand alone. Μπριτς. ΣΤΑ ΛΥΜΕΝΑ παρακαλώ.. :P :P ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2013 OP Moderator Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2013 Τέλος Έτσι θα το κάμεις....που με θε και stand alone. Μπριτς. ΣΤΑ ΛΥΜΕΝΑ παρακαλώ.. :P :P ;D ;D ;D ;D ;D Χίλια ευχαριστώ Λάκη μου έλυσες τα χέρια!! ;D ;D ;D More is more. Yngwie Malmsteen
Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2013 Moderator Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2013 Χίλια ευχαριστώ Λάκη μου έλυσες τα χέρια!! ;D ;D ;D Τίποτα ρε συ....50,00 € τα έξοδα μόνο :P :P :P :P ;D ;D ;D ;D ;D Άντε rock n' roll all night....ΞΥΠΝΑ τους όλους :P ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2013 OP Moderator Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2013 Τίποτα ρε συ....50,00 € τα έξοδα μόνο :P :P :P :P ;D ;D ;D ;D ;D Άντε rock n' roll all night....ΞΥΠΝΑ τους όλους :P ;D ;D ;D Αύριο το μεσημεράκι θα ξυπνήσω κόσμο!Τώρα έχει ύπνο! ;D ;D More is more. Yngwie Malmsteen
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση