mariostz Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Χαχα δεν τη παλευουν οι τυποι...Και εγω που νομιζα οτι η 8χορδη ηταν too much. Καλα οι μπασιστες που θα τους συνοδευουν υποηχους θα παιζουν; ??? Τρολολολολολολολ
marmelaki Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Πλακα πλακα, γιατι δεν φτιαχνουν (ρητοτικη η ερωτηση) μια υβριδικη μπασο-κιθαρα; 4 μπασο-χορδες και 6 κιθαρο-χορδες μαζι. Θα ειναι ενα ακρως χρηστικοτατο εργαλειο! :P
Dnightshade Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Υποτίθεται αυτή φτιάχτηκε για τον Tony McAlpine.Περίμενα να έχει 2 πιο μπάσες και μια πιο ψηλή χορδή,δεδομένου το ότι βασικά shreddάρει στην κιθάρα. Ώντας κάτοχος 8χορδης,μου φαίνεται λίγο υπερβολικό το να βάζεις άλλη μια πιο μπάσα χορδή,καθώς το αποτέλεσμα έχει μικρότερη διαφορά μεταξύ 8ης και 9ης χορδής σχετικά με τη διαφορά 6ης-7ης ή 7ης - 8ης όταν παίζεις με distortion.Στα καθαρά τώρα είναι άλλη ιστορία. Όσο για τους μπασίστες,δε χρειάζεται ντε και καλά να παίζουν μια οκτάβα πιο χαμηλά..Ας πούμε ένα τετράχορδο μπάσο κουρδισμένο πχ μισό τόνο πιο πάνω,συνεργάζεται μια χαρά με 8χορδη κουρδισμένη μισό τόνο πιο κάτω.Αρκεί να μπορείς να κάνεις σωστο EQ στα 2 όργανα ώστε να διατηρούν το χαρακτήρα τους.
kbasilis Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 έχει και κάτι μαγνήτες http://1.bp.blogspot.com/_fy5lNXfBvm8/S7XcyDQhNJI/AAAAAAAALUs/-0uDqnt0ens/s1600/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%AE+%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82+%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B5%CF%82+%CE%B3%CE%AF%CE%B3%CE%B1%CF%82+%CF%80%CE%BF%CF%85+%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CE%BD%CE%B5+%CF%83%CF%84%CE%B1+%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1.jpg[/img] Flying High Again
Dreamdancer Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Λείπει η....κάλτσα για το muting ;D...
BlackLlama Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Τώρα να γίνω κακός και να πω οτι δεν έχω καμια όρεξη να ακούσω άλλο χαμηλοκουρδισμένο Djent Metal? Είναι ενδιαφέρουσα πρόταση αλλα δυστυχώς, βλέπω να γεμίζει ο τόπος με 9χορδες κιθάρες και ρυθμίσεις τύπου Gain 10 - Bass 10 - Mids 0 - Treble 10. :'( Κατα τι γνώμη μου έχει το "wow factor" λόγω κλίμακας αλλα τα δικά μου ακούσματα δεν βρίσκουν θέση σε ένα μουσικό σύνολο για κάτι τέτοιο. https://www.facebook.com/BlackLlamaGuitarLessons
kbasilis Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Λείπει η....κάλτσα για το muting ;D... ;D ;D ;D ;D Flying High Again
Insectius Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Τώρα να γίνω κακός και να πω οτι δεν έχω καμια όρεξη να ακούσω άλλο χαμηλοκουρδισμένο Djent Metal? Είναι ενδιαφέρουσα πρόταση αλλα δυστυχώς, βλέπω να γεμίζει ο τόπος με 9χορδες κιθάρες και ρυθμίσεις τύπου Gain 10 - Bass 10 - Mids 0 - Treble 10. :'( Κατα τι γνώμη μου έχει το "wow factor" λόγω κλίμακας αλλα τα δικά μου ακούσματα δεν βρίσκουν θέση σε ένα μουσικό σύνολο για κάτι τέτοιο. Βασικά εγώ λαϊκά παίζω απλά σκεφτόμουν να διώξω τον μπασίστα...μου χαλάει το image.
Earendil Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Μάστορα, θα μου τη σκάψεις για Floyd Rose; ;D ;D ;D ;D ;D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση