Προς το περιεχόμενο

Audio Competition Solo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Κάνω ένα bump παιδιά, καθώς εχθές το ανέβασα αρκετά αργά και μπορεί να μην το είδατε.

Περιμένω τις γνώμες σας!  :)

Μπράβο ρε Δημήτρη το κυνηγάς καλά  το σπορ,κάποια λαθάκια αλλά δεν μας απασχολούν λίγη εξάσκηση ακόμα και θα είναι παρελθόν.

Πάντως είσαι συνεπής στα γραμμάτιά σου(για το χρέος που λέγαμε).

Flying High Again

Δημοσιευμένο

Μπράβο ρε Δημήτρη το κυνηγάς καλά  το σπορ,κάποια λαθάκια αλλά δεν μας απασχολούν λίγη εξάσκηση ακόμα και θα είναι παρελθόν.

Πάντως είσαι συνεπής στα γραμμάτιά σου(για το χρέος που λέγαμε).

Thanks Bill!!!  :)

Αφού σου είπα ότι είμαι φερέγγυο άτομο!  ;D

• Moderator
Δημοσιευμένο

Το άκουσα το μεσημεράκι αλλά δεν πρόλαβα να γράψω κάτι (γ@μώ το διάβασμα)!Μου αρέσει πολύ το παίξιμό σου,σαφώς πιο ελεύθερο από τα προηγούμενα και μου βγάζει μια πιο fusion διάθεση!!Συνέχισε να είσαι έτσι συνεπής  ;D ;D

More is more. Yngwie Malmsteen

Δημοσιευμένο

Το άκουσα το μεσημεράκι αλλά δεν πρόλαβα να γράψω κάτι (γ@μώ το διάβασμα)!Μου αρέσει πολύ το παίξιμό σου,σαφώς πιο ελεύθερο από τα προηγούμενα και μου βγάζει μια πιο fusion διάθεση!!Συνέχισε να είσαι έτσι συνεπής  ;D ;D

Βασίλη σε ευχαριστώ πάρα πολύ!  :)

Αυτό το διάβασμα...τι να πω, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Που θα πάει όμως θα περάσει κι αυτό! Κουράγιο! :)

Όσο για τη fusion διάθεση, δεν ξέρω. Δεν έχω καθόλου ακούσματα από το συγκεκριμένο είδος. Έτσι μου βγήκε μάλλον!  ;D

• Moderator
Δημοσιευμένο

Βασίλη σε ευχαριστώ πάρα πολύ!  :)

Αυτό το διάβασμα...τι να πω, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Που θα πάει όμως θα περάσει κι αυτό! Κουράγιο! :)

Όσο για τη fusion διάθεση, δεν ξέρω. Δεν έχω καθόλου ακούσματα από το συγκεκριμένο είδος. Έτσι μου βγήκε μάλλον!  ;D

Άσε είναι και η εποχή τέτοια που έχουν πέσει όλα μαζί!Θα ήθελα να σε ακούσω όμως σε κάποιο πιο metal clip,όχι αναγκαστικά σε cover κάποιου solo,αλλά σε κάποιο backing track τέτοιας κατεύθυνσης!Θα ήταν ενδιαφέρον το αποτέλεσμα!

Δημοσιευμένο

Άσε είναι και η εποχή τέτοια που έχουν πέσει όλα μαζί!Θα ήθελα να σε ακούσω όμως σε κάποιο πιο metal clip,όχι αναγκαστικά σε cover κάποιου solo,αλλά σε κάποιο backing track τέτοιας κατεύθυνσης!Θα ήταν ενδιαφέρον το αποτέλεσμα!

Πολύ ευχαρίστως Βασίλη!

Έχω μερικά backing, θα ψάξω και κάνα ακόμα και θα ανεβάσω στο μέλλον.

Τις προάλλες ανέβασα το σόλο της εισαγωγής από το Fade to Black. Δεν ξέρω αν το τσέκαρες. Ήταν η πρώτη προσπάθεια σε κάτι πιο "metal".  ;)

• Moderator
Δημοσιευμένο

Πολύ ευχαρίστως Βασίλη!

Έχω μερικά backing, θα ψάξω και κάνα ακόμα και θα ανεβάσω στο μέλλον.

Τις προάλλες ανέβασα το σόλο της εισαγωγής από το Fade to Black. Δεν ξέρω αν το τσέκαρες. Ήταν η πρώτη προσπάθεια σε κάτι πιο "metal".  ;)

Βεβαίως το είχα ακούσει,αλλά πάλι δεν είχα μπορέσει να γράψω ένα εμπεριστατωμένο σχόλιο.Ένα θα σου πω όμως. Χωλαίνουμε ακριβώς στο ίδιο σημείο!  ;D ;D :P :P

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...