Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Λοιπόν, μόλις συνειδητοποίησα οτι αν και τόσα χρόνια μέλος στο forum ποτέ δεν ανέβασα ένα κομματάκι μου να γνωριστούμε και μουσικά!  :D

(μιας και "επιστημονικά" έχουμε γνωριστεί απο κάποια αρθράκια - αλλά μάλλον δεν είναι το σωστό bias για ένα μουσικό forum  ;))

Αυτό λοιπόν είναι ένα μικρό - πολύ μικρο κομματάκι απο μια σειρά κομματιών που γράφτηκε για μια θεατρική παράσταση που δεν ανέβηκε ποτέ!  ;D

Πάνε κάποια χρόνια... αλλά τώρα που το ξανάκουσα μου ξανα-άρεσε και είπα να το μοιραστώ μαζί σας για να ακούσω και καμιά άλλη γνώμη.

Ελπίζω να σας αρέσει... :) αν ναί έχει κι άλλα... ;) αν όχι... :P πείτε όμως τι δεν σας άρεσε

collors_1.mp3

Δημοσιευμένο

Φέρε,δώσε,στείλε,ανέβασε!

:D Σ' ευχαριστώ Grey! Πολύ χαίρομαι που οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές. Θα ανέβει κι άλλο υλικό λοιπόν  :) (το απογευματάκι γιατί τώρα θα μου καούν οι φακές αν συνεχίσω... ;D)

Δημοσιευμένο

:D Σ' ευχαριστώ Grey! Πολύ χαίρομαι που οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές. Θα ανέβει κι άλλο υλικό λοιπόν  :) (το απογευματάκι γιατί τώρα θα μου καούν οι φακές αν συνεχίσω... ;D)

Φακές κυριακάτικα; ???

Νομίζω το παρόν thread πρέπει να μεταφερθεί στα πολιτικά. ;D

Δημοσιευμένο

Παρα πολύ ωραίο Βαγγέλη, αν και σφιχτηκε η καρδια μου όταν ακουσα το μοντεμ και θυμηθηκα τις εποχες που παρακαλουσα τις δυναμεις της γης να συνδεθει επιτέλους ο υπολογιστης ;D

Ημουν σιγουρος ότι θα είναι ωραίο βεβαια, μιας και ξερω τι σόι κιθαριστας (και λίγο μουσικός ;D) είσαι.

Τα συγχαρητήριά μου.

Δημοσιευμένο

Φακές κυριακάτικα; ???

Νομίζω το παρόν thread πρέπει να μεταφερθεί στα πολιτικά. ;D

Ε, ότι ξέρει κανείς μαγειρεύει... (και αυτό δεν είναι πολιτική δήλωση  ;D)

Παρα πολύ ωραίο Βαγγέλη, αν και σφιχτηκε η καρδια μου όταν ακουσα το μοντεμ και θυμηθηκα τις εποχες που παρακαλουσα τις δυναμεις της γης να συνδεθει επιτέλους ο υπολογιστης ;D

Ημουν σιγουρος ότι θα είναι ωραίο βεβαια, μιας και ξερω τι σόι κιθαριστας (και λίγο μουσικός ;D) είσαι.

Τα συγχαρητήριά μου.

Σ' ευχαριστώ πολύ Νίκο, το μόντεμ ήταν λίγο... κακό... το ξέρω...  ;D Αν και γνωριστήκαμε μουσικά σε διαφορετικό στύλ, το προσωπικό μου στυλ κάπου εδώ κινείται...

Δημοσιευμένο

Parasvag κορυφαίο!!! Πολύ μ'άρεσε!! Πολύ ατμοσφαιρικό!! Δεν ξέρω τι θέμα είχε η θεατρική παράσταση, για την οποία το'γραψες, αλλά με μετέφερε μέσα σε μία αρχαία  βασιλική σκηνή με διάφορα αρωματικά να καίνε  :)

....another day.....another corpse....another reason...

Δημοσιευμένο

Χαίρομαι παιδιά που σας άρεσε!

ThePilgrim κι εγώ δεν θυμάμαι να σου πώ το θέμα... ένα installation ήταν που ποτέ δεν έγινε...  :-\ Κάτι με την ιστορία των χρωμάτων... άσε βλακείες θα πώ γιατί δεν θυμάμαι  :-X

Αφού λοιπόν άφησε καλές εντυπώσεις, ανεβάζω κι άλλα 2 απο την ίδια σειρά κομματιών. (ήξερα πια οτι δεν θα γίνει η παράσταση αλλά μ' άρεσε το θέμα και συνέχισα να γράφω)

collors_2.mp3

collors_4.mp3

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...