Pavlos.Sage Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2013 Γεια σας παιδιά! Παίζω κιθάρα περίπου 7 μήνες και είπα να προσπαθήσω να παίξω το σολο από το Nothing Else Matters των Metallica. Ήταν μια καλή προσπάθεια πιστευώ... Εάν σας άρεσε κάντε subscribe στο youtube και σχόλια για τον τρόπο με τον οποίο παίζω ώστε να μπορέσω να βελτιωθώ. Χρησιμοποίησα την κιθάρα μου Ibanez RG550, Line 6 Spider IV, backtrack κατεβασμένο από το google και μαγνητοσκοπημένο από κάμερα κινητού( γι' αυτο ζητώ και συγνώμη γιατί σε κάποιες στιγμές κολλάει και ο ήχος ακούγεται πιο μετά από το παίξιμο)
kkmspm Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2013 Μπραβο σου! για ευτα μηνες παιζεις πολυ σωστα! με τον καιρο θα ερθουν και οι βελτιωσεις (κυριως στις δυναμικες σου) ;D www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens
kbasilis Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2013 Μπράβο ρε αδερφέ πολύ ωραίος :D Flying High Again
kbasilis Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2013 Να'σαι καλά και πάντα τέτοιες εκτελέσεις Flying High Again
Pavlos.Sage Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2013 χαχαχαχα όλα τα λεφτά η εικόνα! σε ευχαριστώ ολόψυχα! :)
hyperpanos Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2013 Για το χρονικό διάστημα που παίζεις, είσαι πολύ καλός :) Συνέχισε έτσι ;) όχι άλλο κάρβουνο!!!
Pavlos.Sage Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστώ αδερφέ! Μου αρέσει πολύ να παίζω κιθάρα και από την στιγμή που το αποφάσησα να μάθω την έχω λιώσει :P
kbasilis Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2013 Για το χρονικό διάστημα που παίζεις, είσαι πολύ καλός :) Συνέχισε έτσι ;) Και εμένα αυτό που μου άρεσε είναι ότι είναι σταθερός και παίζει καθαρά Flying High Again
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση