Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Ας ριξουμε ενα ματι στο εσωτερικο ενος Prophet 12. Specs talks, Mgs walks
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Guru Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 • Αυτά βλέπεις και σου κάνουν εντύπωση; ;D • Ερώτηση, πόσο κοστίζει αυτή η κατασκευή;
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Ειπα εγω οτι μου εκανε εντυπωση? Απλα ποσταρα το βιντεο για να δουμε πως ειναι μεσα το συγκεκριμενο synth. Αν κατι μου εκανε "εντυπωση" ειναι η "φωτο" του Dave Smith πανω στην πλακετα. Οσο για το κοστος κατασκευης, που να ξερω? Specs talks, Mgs walks
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Guru Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Ειπα εγω οτι μου εκανε εντυπωση?Το ξέρω πως δεν το είπες. Αν κατι μου εκανε "εντυπωση" ειναι η "φωτο" του Dave Smith πανω στην πλακετα.Το κατάλαβα ;D Οσο για το κοστος κατασκευης, που να ξερω? Εννοώ πόσο το πουλάνε στην αγορά.
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 2700€ στο Thomann. Specs talks, Mgs walks
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Guru Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 2700€ στο Thomann.Μμμ, καλή τιμή.
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Eιναι "μονο" 700€ φτηνοτερα απο ενα Voyager... :P Specs talks, Mgs walks
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Guru Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Eιναι "μονο" 700€ φτηνοτερα απο ενα Voyager... :PΚαί αυτό καλή τιμή ;D
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Μονο καλη?.... Specs talks, Mgs walks
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Guru Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Μονο καλη?.... no no no no no, πολύ καλή ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση