Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, LK είπε και μην με ζορίζεται και πολύ γιατι θα φύγω... Πως φαίνεται ότι δεν έχεις περάσει ούτε απ'έξω από ΙΕΚ... 2 Specs talks, Mgs walks
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Waterfall-K mk2 είπε δεν έχεις περάσει ούτε απ'έξω από ΙΕΚ... Ευτυχώς, γλίτωσε. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Waterfall-K mk2 είπε Πως φαίνεται ότι δεν έχεις περάσει ούτε απ'έξω από ΙΕΚ... Κατηγορώ το autocorrect του κινητου. 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, LK είπε Κατηγορώ το autocorrect του κινητου. Κύριε εισαγγελεύ, απαγγείλετε παρακαλώ τις κατηγορίες. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, LK είπε Κατηγορώ το autocorrect του κινητου. Και μόνο που κάθεσαι και διαβάζεις/γράφεις σε ένα φόρουμ από το κινητό, συγχωρείσαι. 1 Specs talks, Mgs walks
trolley Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 11 λεπτά πριν, LK είπε Το να γράφει κάποιος καλά ουδεμία σχέση έχει με τις εξειδικευμένες σπουδές επ ΄αυτού , γιατί στο φινάλε ο μόνος που πληρωνεται να γράφει, αν το πάμε έτσι , είμαι εγώ. Λάθος, λάθος και λάθος. :) :) :) 12 λεπτά πριν, LK είπε (άρα συμφωνώ και με την τοποθέτηση του @manosx στο σκέλος αυτό). Η οποία ήταν ταυτόσημη με τη δική μου, η οποία διατυπώθηκε νωρίτερα. Ο Καίσαρας απαιτεί αυτά που του ανήκουν, φίλος. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Τσάμπα χάνω το χρόνο μου (όχι δεν είναι ρητορική η ερώτηση). 1 Mea Culpa
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 14 λεπτά πριν, LK είπε Λοιπόν είναι η ωρα του απογευματινού καφέ, Παρασκεύη, έκλεισα το γραφείο και αποσυρθηκα στον πύργο. Οπότε ηρθε η μεγάλη ώρα , που όλοι περιμένατε ......να τοποθετηθώ. ..... Καλά ε? Και γ@μώ τις αγορεύσεις, τους έσκισες τους ένορκους. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, trolley είπε Λάθος, λάθος και λάθος. :) :) :) Μα δεν το πα για καλό (ότι πληρώνομαι για να γράφω). Το είπα υπό την έννοια ότι πληρώνομαι για να γράφω, και δεν γράφω και τίποτα σπουδαίο. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Άργησα να διαβάσω το τι γίνεται στο συγκεκριμένο νημα. Είδα την αρχή του, δε χρησιμοποιώ αντ-μπλοκ, οπότε λέω πως δε μ'ενδιαφερει. Όταν πήρα χαμπάρι το τι γίνεται όμως δε μου άρεσε. Ανεξάρτητα από τις διαφωνίες το να βλέπω ένα μέλος σαν τον @dimsonic "στεναχωρημένο" κ με σκέψεις να αραιώνει τη συμμετοχή του στο φόρουμ με στεναχώρησε πάρα πολύ . Κ σίγουρα η δική μου άποψη κ συμπάθειες μπορεί να είναι αδιαφορα σε πολλούς, αλλά σε μεγάλο βαθμό το φόρουμ είναι κ τα μέλη του κ η συμπεριφορά τους κ η ατμόσφαιρα που δημιουργούν κ η ποιότητα των αναρτήσεων τους. Οποία κ αν είναι η άποψη μου για την αφορμή του συμβάντος, το φόρουμ θα είναι φτωχότερο αν αραιώσει ο Ντιμ γιατί ξεχωρίζει για όλα αυτά που έγραψα λίγο πιο πανω. 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Moderator Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Καλά ε? Και γ@μώ τις αγορεύσεις, τους έσκισες τους ένορκους. έχομεν beef 3 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση