mind_victim Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Ψάχνω το συγκεκριμένο καλώδιο κ δεν το βρίσκω πουθενά: http://www.thomann.de/gr/voodoo_lab_accessories_for_bass_effects.html Στην ουσία προσθέτει τις εξόδους 5 κ 6 του Voodoo ως προς τα mA κ όχι ως προς τα Volt. Θέλω δηλαδή να πετύχω έξοδο 9 Volt, 500mA. Ξέρετε εαν μπορώ να φτιάξω μόνος μου τέτοιο καλώδιο κ πως???
georgekz750 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Στην ουσια ειναι ιδιο με αυτο http://www.thomann.de/gr/t_rex_dc_current_doubler_50cm.htm απλα αυτο σου βγαζει κατευθειαν βυσμα για να μπει στο πεταλι
mind_victim Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Το έχω τσεκάρει κ αυτό αλλά δεν προβλέπεται για την ώρα παραγγελία από Θωμά κ δε υπάρχει κ στην Ελλάδα...!! Αν υπάρχει καμιά πληροφορία για D.I.Y κατασκευή θα βόλευε πολύ για την ώρα.
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Guru Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Νομίζω ότι αν ψάξεις θα βρεις στην αγορά. Διαφορετικά κάποιος μπορεί να σου το κάνει.
grorig Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Συνδέεις τα 2 + και τα 2 - μαζί. Δές το σχέδιο πιο κάτω. Edit: Επειδή το Timefactor έχει ανάποδη πολικότητα( center +), σου επισύναψα νέο σχέδιο.
mind_victim Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστώ φίλε grorig. Φαντάζομαι ότι η ανάποδη πολικότητα είναι το 2.1mm input jack, ενώ το κανονικό είναι 2.5mm ή δεν πάιζει ρόλο?? Ρωτάω γιατί το input στο πετάλι θα πρέπει να είναι 2.1mm...
Guru Alter Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2013 Guru Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2013 Αν δε βρεις ακρη, δε χανεις τιποτε να στειλεις κανα μειλ στη voodoo labs, μπορει να σε βοηθησουν αυτοι, στην αμερικη μεχρι και καλωδιακια στελνουν YouTube | Instagram
mind_victim Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2013 Ε, να μην ταλαιπορώ ολόκληρη Αμερική για ένα καλωδιάκη... κρίμα είναι...!! Άλλωστε δεν συμφέρει κιόλας...!! Τέλος πάντων την βρήκα την άκρη με την κατασκευή οπότε κομπλέ...!! Ευχαριστώ πολύ για το σχεδιάγραμμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση