music man Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 xaxa γαμάτος τίτλος! Aλλά, το θέμα είναι οτι δέν το κάνει πάντα, αφού παίξω κανένα πεντάλεπτο και μετά ακόμη κι άν αφερέσω το καλώδιο, ακούγονται αυτα. Αλλιώς και gain και volume τέρμα να είναι δεν ακούγεται κιχ!!! (Kαι να προσθέσω οτι ο DSL που είναι ακριβώς από κάτω του δεν μου κάνει τα ίδια)
Sottos Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 xaxa γαμάτος τίτλος! Aλλά, το θέμα είναι οτι δέν το κάνει πάντα, αφού παίξω κανένα πεντάλεπτο και μετά ακόμη κι άν αφερέσω το καλώδιο, ακούγονται αυτα. Αλλιώς και gain και volume τέρμα να είναι δεν ακούγεται κιχ!!! (Kαι να προσθέσω οτι ο DSL που είναι ακριβώς από κάτω του δεν μου κάνει τα ίδια) Τότε, μάλλον λαμπίτσες θα υποπτευόμουν πρώτα. Αλλάζεις και μονος τις λυχνίες αν μπορείς καθώς ο tiny δε χρειάζεται και bias σε γενικές γραμμές.
music man Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Αυτό θα κάνω γιατί παρατήρησα αυτο δεν συμβαίνει μόνο στην αρχή.. Όσο περνάι η ώρα και ζεστένονται ο βόμβος δυναμώνει.
music man Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά έβγαλα και ξανάβαλα τις λυχνίες και το πρόβλημα δεν το έχω πια....! :o χάλασα την ενδοεπικοινωνια βεβαια..
metalmike Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2013 Κάποια δεν θα πατούσε καλά φαίνεται! Τέλος καλό, όλα καλά :D http://www.facebook.com/dreambleedofficial
Sottos Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά έβγαλα και ξανάβαλα τις λυχνίες και το πρόβλημα δεν το έχω πια....! :o χάλασα την ενδοεπικοινωνια βεβαια.. Μια χαρά! Για τους ήχους, απλά στείλε το mp3 στο Λιακόπουλο και θα συνεχίσει εκείνος τις επικοινωνίες, μη σε απασχολεί. Μόνο μην το στείλεις στο wikileaks γιατί θα σε επισκεπτούν κάτι παίκτες του MMA με μαύρα κουστούμια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση