Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

γεια χαρα και καλη χρονια...ξερω πως θα κανω τελέιως noob ερωτηση αλλα εχω σκαλωσει και θελω την βοηθεια σας.μολις εκανα εγκατασταση την c 400 ( με γεια μου )

την αναγνωριζει μια χαρα το pc (laptop) αλλα δεν εχω monitirs, παρα μονο τα ηχεια απο οτ pc...ενω εχω την καρτα ως προεπιλογη απο το control panel δεν εχω ηχο ( output ). πως μπορω να "δηλώσω" τα ηχεια του pc σαν output για να ακουω απο εκει τα παντα?

ευχαριστω και σορρυ για το noob της υποθεσης

να φανταστω πως για να ακουσω ηχο πρεπει να συνδεσω ηχεια πανω στην καρτα ε? αλλιως μονο με headphones?

Δημοσιευμένο

Τι λειτουργικό έχεις? Στα windows κάνε δεξί κλικ στο εικονείδιο με το ηχείο (κάτω δεξιά στην μπάρα σου) πήγαινε playback devices και πρέπει να έχει ένα εικονίδιο speakers και από κάτω να λέει την onboard κάρτα ήχου σου (συνήθως high definition audio device)

Δημοσιευμένο

σε υπερευχαριστω για την γρηγορη απαντηση...

εχω σαν Input (εγγραφη) την c 400 και σαν output τωρα εβαλα τα speakers...εγκαθιστώ τωρα τα pro tools και ελπιζω να μην εχω προβλημα.

αλλα αν εχω εδω ειστε ε?

ευχαριστω και παλι

Δημοσιευμένο

να κανω αλλη μια ερωτηση...για να γραψω στα pro tools μου ζηταει να ρυθμισω inputs και outputs...στο in οκ το εχω αλλα στα out μου δινει την επιλογη μονο τα out απο το interface δλδ 1/2  και ενω γραφω και στο "διαγραμμα" φαινεται οκ οταν παταω το στοπ ολα χανονται..

ρεεε λιγη βοηθεια  :'(

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...