black_sheep Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 καλησπέρα, χρειαζομαι μια γρήγορη απάντηση , έχω τον peavey clasicc 30 με τον οποιο θελω να γράψω πάνω σε baking track κάποια solos με πυκνοτικό μικρόφωνο, όμως έχω 2 προβληματα: α) λόγο καποιον θεμάτων θα πρέπει να γράψω κάπως μακρυά απο το pc που θα τρέχει το daw και η κάρτα ήχου μου. β) Ο peavey δέν έχει cd input όπως ο ampeg BA-108 π.χ οπότε θα έλυνα και το πρώτο πρόβλημα αφου θα επέλεγα τα baking tracks απο το cd input αν είχε με το τάμπλετ ενώ το record θα έκανε την εγγραφή όλοκληρη αυτην την ώρα και μετά θα τα έκανα edit. άρα αυτό που θέλω να κάνω είναι 2 audio κανάλια στο daw όπου στο πρώτο θα τρέχει το baking track και στο άλλο θα γράφω την κιθάρα παράλληλα, άλλα επιδεί θα είμαι μακρυά απο το pc θα ήθελα να γίνεται εγγραφή > εγραφή απο πάνω σαν repeat ανά 4-5 λεπτά π.χ μπορεί να γίνει αυτό στο cubase 5; μπλουζάκι και άγιος ο θεος!
neeq Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Θα βαλεις τους 2 markers του πρότεκτ εκει που θες να ξεκινα και να σταματα το repeat σου. Θα πατήσεις το κουμπι loop (εκει διπλα στα play, rec κτλ) Θα πατήσεις να ηχογραφήσεις κανονικά. Λογικά καθε επαναληψη θα την λαμβανει σαν διαφορετικό take και στο τελος θα ανοιξεις τον φακελο που αποθηκευονται και θα επιλεξεις πιο θελεις να κρατήσεις. Αυτο ισως πρέπει να το ρυθμίσεις ομως, ωστε να μην κανει overdub (να μη γραφει πανω σε αυτα που έγραφες προηγουμενως).
black_sheep Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδή μπορεί αντί να γράφει απο πάνω να γράφει σε ξεχωριστό κανάλι ; Αν γίνεται αυτό θα είναι τέλειο άλλα απο που το ρυθμίζω; 8) μπλουζάκι και άγιος ο θεος!
HeathenMV Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Δεν γράφει σε ξεχωριστό κανάλι, τα γράφει στο ίδιο σταν take 1, take 2 κλπ. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να ρυθμίσεις κάτι by default έτσι λειτουργεί. Αλλά βάλε ένα Loop 2 μέτρα πχ και δοκίμασε το
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση