elavd Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Ιδού ένα Custom Decal που έφτιαξα για τον φίλτατο Abraxas: Ακούω τις γνώμες σας ;) :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile
Abraxas Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Την δική μου γνώμη στην είπα ήδη... hip hip, hooray!!! :D :D :D :D
Earendil Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Ωραίο είναι... Δεν το φτάνει το "asynchronized tremoulo" βέβαια, αλλά είναι καλό... τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
elavd Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Γιάννη όταν με το καλό φτιάξεις κι εσύ μια partscaster (γιατί είναι μοιραίο με εμάς που έμπλεξες...:lol:) το decal που θα σου φτιάξω θα λέει: SGCASTER :lol: :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile
gangster Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 ΚΟΡΥΦΗ elavd! :D Θέλω και γω decal... :oops: one colour: black - and shades of grey
elavd Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Θέλω και γω decal... :oops: Τι θες να γράφει?? Y.Γ. Εσύ τελικά strat ή tele πήρες? www.facebook.com/YourPaintedSmile
gangster Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Θέλω και γω decal... :oops: Τι θες να γράφει?? Y.Γ. Εσύ τελικά strat ή tele πήρες? Κοίτα...Αρχικά πήγαινα για στρατ...μετά το γύρισα σε τελε...μετά έφαγα ΚΟΛΛΗΜΑ με το τρέμολο (είπα μέχρι και ο Snowy White έβαλε τρέμολο για να παίξει Floyd, εγώ δεν θα χω; :D )...τελικά κατέληξα σε τέλε! 8) Μου πήρε μόλις 1 χρόνο-6 μήνες για να καταλήξω! :lol: Αλλά η δικιά μου θ' αργήσει, γιατί η goeldo ξεστόκαρε (αυτά που ήθελα τουλάχιστον) και θα είναι διαθέσιμα σε 2 βδομάδες περίπου... :( :( :( :cry: :cry: Συγγνώμη για το off topic! Κάτσε να την πάρω πρώτα και θα δούμε τι θα γράφει! Ειδικά αυτό το asynchronous talent το βρήκα εξαιρετικά πετυχημένο! :D one colour: black - and shades of grey
Earendil Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Γιάννη όταν με το καλό φτιάξεις κι εσύ μια partscaster (γιατί είναι μοιραίο με εμάς που έμπλεξες...:lol:) το decal που θα σου φτιάξω θα λέει: SGCASTER :lol: :lol: Τίποτα δεν αποκλείεται άπαξ και μπεις στη στοά με τους μασόνους... Το εριστικό σε αυτή την περίπτωση θα ήταν ένα decal που να γράφει: "Life is short. Play an SG" :D :D :D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
blue Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Ειδικά αυτό το asynchronous talent το βρήκα εξαιρετικά πετυχημένο! :D +1 :wink: Kι εγώ κάτι τέτοιο θα επέλεγα... ή lack of Talentcaster για Tele https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
elavd Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Ειδικά αυτό το asynchronous talent το βρήκα εξαιρετικά πετυχημένο! :D +1 :wink: Kι εγώ κάτι τέτοιο θα επέλεγα... ή lack of Talentcaster για Tele Tο Copyright είναι του Abraxas ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση